Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wkurza mnie moja matka wstyd mi często robi

Polecane posty

Gość gość

przyjeżdzą do mnie do akademika gdy są moi przyjaciele i mój chłopak , a ona w chustce i z taką szmacianą torbą. często w progu tylko zabieram to co przywiozła jeszcze kasę i ją dyskretnie odprowadzam na zewnątrz. czy ona nie czuje tego? jaki wstyd

Gość gość
moja matka się pary razy spierdziała w sklepie jak z nią byłam na zakupach To dopiero wstyd :D

Gość gość
moja chyba też tyle , że cicho -jadowicie tak , że nie słyszałam

Gość gość
Piszesz serio? Przecież to Twoja matka. Mojemu koledze matka przywozi do pracy wszystko co wyhoduje na wsi ;-) On jest na wysokim stanowisku, mundurowy... Ona wparowuje mu z torbami do gabinetu i układa na biurku co przywiozła /jajka, warzywa, w sezonie grzyby, swojski chleb.../, zabiera torby, porozmawia z współpracownikami, którzy chyba z ciekawości tam zaglądają ;-) i ucieka na kolejny PKS ;-) Lubię tą kobietę i on mimo, że tysiąc razy ją prosił, żeby nie jechała, że podjedzie samochodem, do dziś od wielu lat nie może jej przekonać i poza troską o nią, że miała ciężko, że w biegu... nigdy się nie wstydził. Jeszcze odprowadza ją do drzwi, wciśnie kasę na bilety chociaż... Zastanów się poważnie co piszesz i co więcej - co i dlaczego czujesz?

Gość gość
Moja matka jest z tych co to oszczedza na wszytkim. A ma pieniadze (pewnie bedzie ponad 100tys zl). Dochodzi do tego ze kapia sie raz w tygodniu. Posciel zmienia raz na 2 miesiaceiuchow i bielizny tez za czesto nie zmienia bo szkoda na proszek i wode wydawac. Normalnie mi wstyd za nia. Ostatnio mojemu synkowi kupila na gwiazdora uzywane zabawki. Choch ciaz ja prosilam zeby tego nie robila. I tak mu tych sprany szmat nie zakladam. Bo jeszcze mnie stac na nowe ubranka dla synka. No i tesciowa kupuje mu wszytko nowe i orginalne.

Gość gość
Do uzywanych zabawek kupuje jeszcze uzywne ciuchy z lumpeksu. Chociaz prosilam ja zeby tych znoszonych wyblaklych szmat nie kupowala i tak ich nie zakaladam. Stac mnie jeszcze na nowe ubrania dla synka.

Gość gość
Jakim trzeba byc skonczonym pozerem i dnem zeby wstydzic sie wlasnej matki. I to tylko dlatego jak wyglada. Szkoda nawet sliny w wasza strone.

Gość gość
A kaski nie wstydzisz sie leniu brac ? I jedzonka ? Do roboty a nie zerowac na matce. Pasozyt.

Gość gość
łaski jej nie robi dając jej kasę. chciała mieć to niech płaci.

Gość gość
co chciala miec ty DARMOZJADZIE? jesli dziewucha mieszka w akademiku znaczy ze jest pelnoletnia i NIE MUSI JUZ JEJ MAMUSIA SPONSOROWAC- PASOZYTA.