Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

klub malucha Bielany, Żoliborz, Bemowo

Polecane posty

Gość gość

Witam. Może któraś z mam może doradzić klubik na dziecka prawie 2 letniego, które nie dostało się do żłobka. Czy zajęcia są w ciągu dnia (oboje z mężem pracujemy)? Chciałabym aby dziecko miało kontakt z innymi dziećmi, żeby ktoś zainteresował je piosenką/tańcem/sportem może bardziej niż sama to robię;)

Gość gość
Na daniłowskiego sa organizowane zajęcia dla dzieci. To sie nazywa trzecia strefa. Jeszcze jest klub mam i tatusiów z bielan . To jest chyba aleja zjednoczenia, nie jestem pewna ulicy. Tam tez jest wybór zajęć dla dzieci. Jest jescze Lemonka na Bielanach i ciekawa cafe. Tylko tam wszędzie sa zajecia dla dzieci ale z opiekunem. Nie wiem czy o to Ci chodziło.

Gość gość
Dzięki dzięki! Zaraz poszukam www do tego:)

Gość Motylkowa Kraina
witam , wkrotce na Bemowie zostanie otwarty nowo powstaly Klub Malucha. Klub powstal z mysla o najmlodszych. Naszym celem jest zapewnienie opieki nad waszymi dziecmi w jak najbardziej dogodnych warunkach by dziecko moglo rozwijac sie indywidualnie jak i rowniez aktywnie uczestniczyc w zyciu grupy. Zapraszamy do odwiedzania naszej fanpage strony na facebooku oraz kierowania sie po wiecej informacji na nasz e - mail. e-mail: motylkowa.kraina@onet.pl https://www.facebook.com/motylkowakraina92

Gość gość
moja córka chodziła do Ele-Mele-Dutki na szczotkarskiej. tutaj masz dane do nich: klubiki blogspot com