Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pan_Polak

Dlaczego nigdy nie wyrobie sobie brytyjskiego paszportu...

Polecane posty

Gość gość
Już napisałam że kopa jedynie możesz dostać kwiatuszku. Widac że mamusia cie za mało przytulała. :( mzna to nadrobić, sa specjalne panie świadczace takie uslugi.

Gość gość
Żadna porzadna kobieta go nie chciała pozostaje mu tylko ****** szmaty

Gość gość
Chyba nawet tego now robi skoro tak nabuzowany chodzi. Pewnie go nie stać. Zrobimy małą zbiorke na ten szczytny cel? Rodakom trzeba pomagać :)

Gość gość
Oj proszę pokaże ci co to sex. Lubisz w cycuszki ? Pewnie masz takie duże obwisłe bo wy grube pasztety takie macie. Wsadzilbym chętnie tam swoje 18 cm

Gość gość
i znowu ten idiota temacik załozyl.. biedaczyna...

Gość gość
Nie mowiac o tym, ze mu sie czasowniki pomylily. 'sprzedac tozsamosc'. Za paszport trzeba zaplacic, a to nie jest sprzedaz, tylko kupno :-) Chyba autor nie ma tej kasy, wiec tak sie rzuca.

Gość gość
Tylko 18cm? Przykro mi :( jeszcze pewnie mierzone od kręgosłupa.

Gość gość
Dlaczego nigdy nie wyrobie sobie brytyjskiego paszportu ? Bo sie kuźwa nie kwalifikujesz i nie masz szans pajacu.

Gość gość
Jak chcecie zostać na wyspach na stale to załatwiajcie obywatelstwa bo bez paszportu jesteś tylko gościem którego można deportować :-)

Gość gość
Ja moze i sie nie kwalifikuje ale moje dzieci owszem. Nigdy nie bedą Brytyjczykami bo urodziły sie Polakami i Polakami umrą . Nie potrzebujemy sprzedawać swojej narodowości by lepiej mieć w zyciu. Sami dajemy sobie radę jako Polacy cwelu

Gość gość
Mam podobne zdanie jak autor watku.

Gość gość
Gdybym sie przejmowal tym co polaczki mysla :D buahahah

Gość gość
A do tych co plakali za dawnym forum, k***a co chwile ktos odkopuje stare tematy i wszystkie wygladaja tak samo czyli wojna polsko polska, de bi le :D

Gość gość
Polaczki, nie znam takiej nacji. Widac ktos cie oszukuje kolezko.

Gość gość
Polaczki to najgorsze gowno z Polski. Jest ogromna roznica miedzy normalnymi Polakami a takim gownem jak polaczki. Niestety to gowno psuje nam Polakom opinie na calym swiecie. Co do forum to widze ze coraj wiecej spamu, reklam i flamewarow. Czas wiec je opuscic. :D 🖐️

Gość gość
Oj bo się popłacze, autor nie poda mi ręki błehehehehe.

Gość gość
Nawet q**sa bym ci nie dal do japy leszczyku :D

Gość gość
Odbierasz to najwyzej ku/tasa do mordy codziennie

Gość gość
Bingol przeciez ty w PL kible czyscisz i nie znasz angielskiego.. :D

Gość gość
100% poparcia dla autora tematu.

Gość gość
Oj tam, koleś walnął jakieś smuty. Jak komuś ten paszport jest potrzebny do szczęścia i będzie się z nim lepiej czuł to niech sobie go zrobi co za problem ? Przecież za jego forsę sobie nie wyrabiają, mnie nie jest potrzebny i go nie robię ale pierdolić że nie podam ręki tym co sobie wyrobili to już jest śmieszne w chuj

Gość gość
Dlaczego smieszne w hojj, wytlumacz swoja teorie?

Gość gość
Jest śmieszne bo koleś uogólnia, nie wiem z czego to wynika, dupa go boli że ktoś zna angielski lepiej od niego, na tyle żeby zdać te testy i otrzymać paszport. Po prostu żali się na coś co go samego w żaden sposób nie dotyczy, tak samo to zmieniania imion według niego. Owszem, niektórym odpierdala i szpanują ale jak Anglik ma wypowiedzieć niektóre polskie imiona ? Prędzej połamie sobie język dlatego mnie nie dziwi jak Krzysiek jest tutaj Krisem albo Grzesiek jest Gregiem

Gość gość
Ale po co komus paszport UK jezeli ma polski? To nie te czasy ze byly przesladowania czy strach przed deportacja. Jezeli ktos nie ma zadnego patriotyzmu w sobie to jest miekka faja i takim juz zdechnie. Smutne ale prawdziwe.

Gość gość
Choćby po to że chuj wiadomo, dzisiaj UK jest w Unii, jutro może nie być i nagle okaże się każdy z obcym paszportem nie jest mile widziany. Pojebane czasy to wszystkiego można się spodziewać. Paszport brytyjski daje też możliwość łatwiejszego poruszania się po świecie, choćby do tego nieszczęsnego USA nie trzeba wizy. Sam go nie robię ale nie krytykuję i nie wyzywam tych co robią, ich wybór, ich kasa jak im jest z tym ok to co innym do tego ?

Gość gość
Patriotyzmem dzieci nie nakarmisz... Jak ci dzieci beda z glodu czy chlodu plakac to sobie d**e tym patriotyzmem podetrzesz... Polska ma w d***e mnie i moje dzieci, ja mam w d***e Polske. Nie jestem chlopem panszczyznianym przypisanym do ziemi, wiec szczescie i dom moge znalezc wszedzie... Sprzedawczyki w rzadzie maja tylko jedna narodowosc- pieniadze, wiec ja mam dzwigac wozek zwany ojczyzna? M tulko jedno zycie i nikt mi go nie zwroci jak je strace. Wlasnie na takich naiwniakach vo wierza w jakiej haselka o patriotyzmie, te sprzedaeczyki zeruja... Jakby wyjechalo im polowa obywateli, to moze zmieniliby myslenie... A tak po co cos zmieniac frajerzy nawalaja za grosze placac duze podatki na ich osmiorniczki i zabawy, a inni fajerzy tyraja za granica i teskniac wysylaja kase do Polski, i po co maja cos zmieniac, jak im jest dobrze... Ja frajerem i moje dzieci nie jestesmy...

Gość gość
To zrzeknij sie polskiego obywatelstwa i nie rob z siebie placzacej peezdeczki frajerze.

Gość gość
gość 2014.12.28 Polska jest jak dziecko z zespołem Downa. Za wiele się spodziewać nie możesz. Ale kochać trzeba! >>>>> Mistrz!!!! Ukłony,,,, hahaha

Gość pij bimber stary
Polski patriota co siedzi za granicą, buahahahaha... żałosne

Gość gość
Bandyckie polskie prawo jest tak zrobione, ze praktycznie jest niemozliwe zrzeczenie sie obywatelstwa,po to zeby mozna bylo ludzi scigac z ich dochodami praktycznie po calym swiecie, niewazne ze np ten czlowiek nawet sie tam nie urodzil. Wiedzialbys o tym, gdybys znal prawo kraju, ktory tak uwielbiasz. Tak jest wszystko ustanowione, ze z kazdego przrstepce mozna zrobic... Tylko ten kto ma uklady nie musi sie bac polskiego prawa. To raczej ty jestes frajerem. Wczesniej czy pozniej staniesz w sytuacji zbierania jedzenia ze smietnika i jeszcze od tego us bedzie zadal podatek od wzbogacenia... No chyba ze masz ciotke w sadzie, wujka w policji, albo rodzicow w urzedach...albo byli ubecy...