Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agentka Grubaska

Odchudzam się ale chyba wagę wyrzucę na jakiś czas aby się nie dolowac

Polecane posty

Gość Agentka Grubaska

Czy wy się ważycie podczas odchudzania? Robicie pomiary co tydzien aby sie kontrolować, czy wolicie nie myślec o tym aby nie dołować się, że jednego dnia spadło 500gram? Mam wrażenie, że jak sie ważę co tydzien to mam jakąś obsesje na punkcie wagi i myśle o niej, ze jest za duzo, ze jestem gruba a tak to bym się tym nie przejmowała tylko robiła swoje i już.

Gość gość
nie, nie ważę się podczas odchudzania, nie chcę się stresować, wiem, że przytyłam to po co mam się dołować ? Po prostu wróciłam do diety, jak będę chudnąć to będzie to widać w lustrze.

Gość gość
nie ważę się :P mam dość restrykcyjną dietę, sporo też ruchu a waga co patrzyłąm kg w górę :O chciałąm rzucić dietę, ale jednak noszę już 2 rozmiary mniej, więc rzuciłąm wagę ;)

Gość gość
Ja przez ostatnie dwa miesiące nie miałam wagi i mocno przytyłam, normalnie codziennie się ważę.

Gość gość
nie wolno ważyć się zbyt często!!! Podejmij wyzwanie i zacznij ze mną odchudzanie :) Odchudzanie krok po kroku, jak się do niego przygotować i czego nie może zabraknąć w skutecznej kuracji odchudzającej, chętnie podzielę się własnymi doświadczeniami i skorzystam z waszych wskazówek, zapraszam na bloga: nadiecieodurodzenia.blogspot (wpisz w wyszukiwarkę) ... do zgubienia 10 kg nadwagi, po ciąży :)

Gość gość
Co to znaczy „nie wolno” to sprawa indywidualna? Ja ważę się, co najmniej raz w tygodniu, żeby się kontrolować. Nie wierze, że jak ktoś solidnie stosuje jakąś dietę, nie schudnie po tygodniu; to oznacza, że się oszukuje i podjada, to nie jest wina wagi. Ja zazwyczaj stosuje diety MŹ i dużo ruchu, wtedy ważę się codziennie, jeśli waga stoi, weryfikuję, co jem. Nie przejmuje się każdymi 100 gramami, dopiero pól kilograma zwraca moja uwagę; waga u kobiet często zależy od fazy cyklu, czy częstotliwości wypróżnień (mnóstwo dziewczyn ma zaparcia).

Gość Martula1122
Ja ostatnio ważę się regularnie i nie mam doła.Nadmiar kilogramów to dla mnie problem nie lada i to od wielu lat. Moje ciałko kocha gromadzić tłuszczyk i niechętnie się z nim rozstaje. Dieta, właściwe odżywianie, ćwiczenia – to wszystko mało. Ale 3 tyg. temu mama przyniosła mi Therma Line Fast, biorę codziennie 2 pastylki i wreszcie skutkuje! Mój organizm pozbywa się i tłuszczyku, i cellulitu. Oby tak dalej :-) Mogę Wam podać stronkę http://www.olimp-labs.com/11,13,463/Produkty/THERM-LINE-FAST.html