Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tigerpranke

Samotne dziewczyny jakie są?

Polecane posty

Gość tigerpranke

Jak wam się wydaje,są jeszcze jakieś fajne samotne dziewczyny lub samotne mamy?.Chciałbym z taką zamieszkać,pogadać,wysłuchać,pomóc,przytulić. ale co raz bardziej widzę że to chyba nie ma sensu. Trafiają się tylko same wyrachowane,bezczelne egoistki. Zdaję sobie sprawę że nie wszystkie takie są,ale te dobre,ciepłe,serdeczne,to już chyba rzadkość

Gość gość
No jak szukasz samotnych matek to sie nie dziw, w wiekszosci szukaja sponsora tylko i byly tu takie watki

Gość tigerpranke
szukam normalnej,fajnej dziewczyny,nie ważne czy taka czy siaka.co to już naprawdę nie ma normalnych kobiet?. ale ciekawe to co piszesz,to by się nawet w dużej mierze zgadzało o tych matkach..

Gość gość
moim zdaniem to kobiety tylko na forse i pozycje u faceta leca,bardzo często jest też tak że taka mamusia,albo wazna pani dyrektor w agencjach sobie dorabia. teraz to zapomij o jakichs uczuciach.baba to sa baby.lepiej niż na kwiaty dla swojej dziewki,skocz sobie do jakiegos burdelu na anal,francuza lub co tam lubisz. przynajmniej z jakims sensem i pożytkiem będzie.

Gość gość
W sumie to może i prościej,zapłacić,załatwić się i problem znika

Gość tigerpranke
ja bym chyba tak nie mógł.

Gość gość
To Ci się bardzo chwali, tigerpranke.

Gość gość
jestem sobie i nie jestem matką, ale chyba jestem brzydka, skoro 2 razy byłam zakochana a oni obaj we mnie nie

Gość haha parskam śmiechem
jak czytam te wypowiedzi zbulwersowanych facetów, jakie to z kobiet egoistki. a tym bardziej z samotnych matek :D otóż ty drogi autorze szukasz sobie rozrywki, pogaduszek, może seksu. a samotna matka ma na głowie utrzymanie siebie i dziecka i zwyczajnie nie ma czasu i ochoty na takich szukających wrażeń znudzonych chłopczyków jak ty. drodzy faceci, kobiety to rzeczywiście wredne materialistyczne suki :D tylko pieniądze w głowie! a przecież do garnka można włożyć seks, albo co więcej miłość! :D wy za to jesteście dobre chłopaki, szukacie tylko odrobiny ciepła i chcecie założyć rodzinę...........wcale nie kręcą was piękne laski, seks i koronkowa bielizna! co to to nie. skromna dziewczyna bez makijażu w dresie. :D

Gość gośćik
No skoro tak mówisz to pewnie tak skad mamy wiedziec dziewczyno;p

Gość gość
samotna matka to jest debilka, nie potrafiła znaleźć mężczyzny który by po porodzie utrzymał ją i dziecko, z daleka od takich kobiet bo to niedojrzałe baby niszczące życie dziecku. co innego samotna kobieta, zazwyczaj także jest mało warta

Gość gość
samotna kobieta mówi wiele o miłości lecz jest to spowodowane tym, że brak jej seksu w życiu bo jest nieatrakcyjna, próbuje więc choć jednego mężczyznę złapać na miłość i wierność, sama skrycie marząc o przystojnych ****a/czach albo milionerach :)

Gość gość
Ja jestem singieka z wyboru adoratorow mi nie brakuje i wlasnie nie jestem egoistka i zimna suka

Gość gość
Jak ja uwielbiam takie gadki. Tylko uogólnienia i stereotypowe myślenie :/

Gość gość
Bo ludzie są z gruntu źli... kobiety lecą na kasę, faceci lecą na wygląd, miłosci nie ma...

Gość gość
Autorze, poszukaj sobie mężatki... do seksu będzie chętna, bo znudzona jest ciągle tym samym mężem w łózku, przyda jej się odmiana. Do małżeństwa nie będzie namawiać, przytuli, wysłucha. Tylko kasą niestety będziesz musiał sypnąć, bo kochanek oprócz przyjemności łóżkowych, powinien dawać również przyjemności materialne- seksowna bielizna, biżuteria, jakiś wyjazd w ciepłe kraje ... nie ma nic za darmo.