Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam pytanie

Polecane posty

Gość gość

czy w ciazy mialyscie wstret do uzywek? np. kawa wa nie smakowala, albo papieros albo cos. po jakim mniej wiecej czasie u was to nastapilo?ile dni np. od stosunku/zaplodnienia/implantacji i czy po tym zorientowalyscie sie ze jestescie w ciazy?

Gość gość
Zmień lekarza,bo cie oszukuje. Wcale zdrowa niejesteś:-)

Gość gość
u mnie po jakims miesiacu nie mogłam patrzec na jogutry owocowe zapach skoszonej trawy doprowadzal mnie do szału a zawroty głowy miałam od intensywnych kolorow po trzech miesiacach wszystko samo mineło

Gość gość
Jak mnie wk*****a takie wmawianie komuś dziecka w brzuch. Nigdy nie byłam w ciąży, a jeśli twierdzisz co innego to obyś poroniła.

Gość gość
a mnie w******ja takie tepe dziewuchy jak Ty. Nie bylas nigdy w ciazy to po co sie wcinasz? idz posiedziec na innym temacie jak Cie drazni. Poza tym nikomu nic nie wmawiam, i nie napisalam czemu o to pytam. Leczyc, to trzeba leczyc dziewczyno nimm rzuci Ci sie calkowicie na mozg.

Gość gość
wk*****a 😠

Gość gość
Moja bratowa miała jadłowstręt i nowe uczulenia przez całą ciążę, a dziecko urodziło się z zespołem Downa. Zresztą jeśli ty jesteś upośledzona, a widać że jesteś, to ryzyko wydatnie wzrasta.

Gość gość
jestes taka glupia i bez wlasnego zycia ze o 9 rano w niedziele postanowilas zatruwac je innym?to jest tak zalosne ze az mi Ciebie szkoda. Tam na ogolnym jest taki temat o buractwie na kafeterii i o chyba wlasnie wprost o Tobie mowa. Moze zajrzyj tam? podejrzewa ze utozsamisz sie szybko z opisywanymi postaciami :)

Gość gość
ciekawe po czym wywnioskowalas droga "zdrowy" podgatunku kobiety ze jestem uposledzona? Twoja frustracja Ci to podpowiedziala?

Gość gośćik
Ta raz jak puściłem pulę to tylko śmierdziało no i tyle w temacie.

Gość gość
Z reszta widze u was to rodzinne, bratowa urodzila chore dziecko, Ty za zdrowa psychicznie tez nie jestes w dodatku frustratka. Moze dlatego nie bylas nigdy w ciazy? Az strach co by z Ciebie wylazlo :P

Gość gość
Ale kto ci zatruwa życie, ty kobieto jesteś chora psychicznie, lecz się wariatko, a twoja ciąża na pewno jest urojona, kto by próbował zapłodnić taką nieudacznicę bez matury jak ty?

Gość gośćik
12cm?

Gość gość
Bratowa to żona brata ty idiotko :D więc nie jest ze mną spokrewniona, a chorób psychicznych w mojej rodzinie NIE MA, czego jak widać nie można powiedzieć o twojej :D

Gość gośćik
Bez kitu co ci jest, że od 9 rano masz ochotę kogoś obrazić? Niech zgadnę, nie pijący?

Gość gośćik
Ale w**********y?

Gość gość
nie bede Cie wyzywac od idiotek, nieudacznic i wytykac czy masz mature czy jej nie masz bo to oczywiste ze jej nie masz zarzucasz komus swoje nieudane zycie :) pozatym zeszlabym do Twojego poziomu czyli do zera :) walnij sobie glowa w sciane to Ci moze ta frustracja zejdzie, bo jak narazie widze masz cisnienie nieziemskie w ten niedzielny poranek :P nie masz przez to pewnie faceta co? przesiadujesz za to na kafeterii na tematach zwiazanych z ciaza w nadziei ze od samego patrzenia zajdziesz :) szkoda mi Ciebie naprawde, nie a nic gorszego niz zakompleksiona, zawistna frustratka :) no nic w kazdy razie mimo wszystko zycze Ci abys naprawila swoje zycie i nie musiala siedziec na kafeterii i wyzywac sie na nieznajomych ludziach ;)

Gość gość
aha a brat to nie rodzina? bratowa sobie dziecko z listonosze zrobila?:))))) masz swietna rodzine :) i glebokie myslenie. idiotka Cie nie nazwe bo to by byl komplement :)

Gość gość
Już ci napisałam kretynko że w MOJEJ RODZINIE NIE MA CHORÓB PSYCHICZNYCH, więc brat też jest zdrowy, a ty tu przez cały rok piszesz o ciążach i zawsze we własnym kontekscie, a gdzie indziej przyznajesz się do wykształcenia na poziomie podstawówki, pracy fizycznej i lekkiego upośledzenia, więc facet który by ci jednak zrobił dziecko musiałby chyba być tak samo niewydolny umysłowo jak ty albo zboczony.

Gość gość
zaraz pekne ze smiechu. powaznie. czyli jestem w twoim mniemaniu kazdy gosciem na tym forum? bo nie rozumiem...skad ta pewnosc ze jestem osoba za ktora mnie uwazasz? mam skonczone duzo wiecej szkol niz podstawowka :) wierz mi...a co do reszty to nawet nie bede sie zabierac za komentowanie tylko tyle Ci powiem ze na chwile obecna to robisz z siebie blazna, poniewaz na ty dziale jeste drugi raz. Nie wiem jak moglabym przez rok zakladac tematy o ciazach jak na kafeterii biore jestem aktywna dopiero tydzien.....jak chcesz to kompromituj sie dalej i trolluj. Ani mnie to parzy ani ziebi :) na glupka wychodzisz Ty :)

Gość gość
Nie wierzę, żeby była druga taka idiotka jak ty, która zadaje równie kretyńskie pytania o ciążę i to w miejscu, gdzie ciężarnych ani matek z definicji nie ma, bo siedzą na dziele ciąża i macierzyństwo.

Gość gość
idz dziecko obejrzyj zairno. pospiewaj to Ci cisnienie zejdzie, watek moge dac gdzie chce, nie przyszlo Ci do glowy ze moze nie zauwazylam ze nie zmienil mi sie dzial. I nie blaznuj z rana :) trollujesz :) a ja trolla karmic nie bede :)