Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak ja nie trawie MONIKI OLEJNIK

Polecane posty

Gość gość

znowu musze w radiu stacje zmienić,bo mnie zbudzilo jej stękanie poranne :-o jaka ta stara prukwa jest irytujaca, niby siedzi na tym stolku prowadzi te swoje programy to by siedziała i pilnowala porządku w studio najpierw jedna strona sie wypowiada potem druga jest niby dziennikarką trochę obiektywizmu i bezstronnosci mieć powinna a szczeka jak ratlerek jak tylko coś nie po jej punkcie widzenia ... Straszne te babsko jest czekam aż wreszcie zniknie z anteny

Gość gość
A ja ją lubię właśnie

Gość gośćik
Intrygujące. Mózg r*******y, no,no.

Gość gość
a czego się spodziewać po córeczce esbeków?

Gdzie strumyk płynie z wolna, Rozsiewa zioła maj, Stokrotka rosła polna, A nad nią szumiał gaj, Stokrotka rosła polna, A nad nią szumiał gaj, Zielony gaj. 2. W tym gaju tak ponuro, Że aż przeraża mnie, Ptaszęta za wysoko, A mnie samotnej źle, Ptaszęta za wysoko, A mnie samotnej źle, samotnej źle. 3. Wtem harcerz idzie z wolna. „Stokrotko, witam cię, Twój urok mnie zachwyca, Czy chcesz być mą, czy nie?” "Twój urok mnie zachwyca, Czy chcesz być mą, czy nie? Czy nie, czy nie? 4. Stokrotka się zgodziła I poszli w ciemny las, A harcerz taki gapa [lub: a harcerz niedołęga] W pokrzywy wlazł po pas [lub: że aż w pokrzywy wlazł], A harcerz taki gapa [lub: a harcerz niedołęga] W pokrzywy wlazł po pas [lub: że aż w pokrzywy wlazł], Po pas, po pas [lub: w pokrzywy wlazł]. 5. A ona, ona, ona, Cóż biedna robić ma, Nad gapą pochylona I śmieje się: ha, ha, Nad gapą pochylona I śmieje: się ha, ha, ha, ha, ha, ha.

Gość gość
Tez mi działania na nerwy

Gość gość
to komunistka falszywa i smierdzaca stara baba kochanka Urbana uszatego i zaden facet nawet nie chce na niej przez momen zawiesic spojzenia SB to jej zycie

Gość gość
kiedys przechodzilam obok niej na Merymoncie to tak dziwnie staro smierdzi a jakie ma zolte palce od papierosow