Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o facetach, którzy patrzą się Wam w cycki?

Polecane posty

Gość gość

Nie mam na myśli jakiegoś nachalnego gapienia ale zerkanie ukradkiem gdy nie widzicie itd..

Gość kabel do wtyczki
a co mamy myśleć ? normalna sprawa i lepiej ciesz sie , gdy się patrzy

Gość gość
perwersja

Gość gość
Przyzwyczajona jestem do tego. Jak się ma duże piersi to wszyscy faceci tam patrzą. Nie zastanawiam się nad tym,bo o czym tu myśleć.

Gość gość
No na pewno jestem mniej zakłopotana, niż kiedy widzę faceta, który wpatruje się w krocze swojego kolegi.

Gość gość
Czuję się dumna, że to na moje cycki się patrzą i to mnie pożądają :)

Gość gość
To jest normalne u faceta,patrzy ukradkiem bo jest zainteresowany kobieta (mowa ciala ) ale to wcale nie oznacza ,ze kiedykolwiek zrobi jakis krok w tym kierunku ;)

Gość gość
myślę, że nie są wstanie na to nic poradzić, taka natura;)

Gość gość
Oglądanie piersi poprawia krążenie, zmniejsza ryzyko chorób serca i wysokiego ciśnienia. Patrzenie na kobiecy biust sprawia, że się uspokajamy, nasze ciśnienie krwi obniża się, tętno staje się wolniejsze, a nasze arterie czystsze i bardziej przepustowe.Niemieccy lekarze udowodnili, że widok kobiecych piersi pozytywnie wpływa na męskie zdrowie i w konsekwencji zwiększa długość męskiego życia o pięć lat!

Gość gość
że to zbok

Gość gość
Ktos zaklada ten temat kilka razy. Raz odpowiedzialam, ze podswiadomie teskni za mamusia i jej mleczkiem. Fascynacja duzym biustem pochodzi od najwczesniejszego dziecinstwa i mezczyzni nie potrafia sie od tego wyzwolic. To jest automatyczna reakcja. Nie ma w tym nic dziwnego ani zlego :-)

Gość gość
Jakoś nie zwracam uwagi na piersi , bardzie na pupę , łydki ; )

Gość plasciutka
ja tam decha jestem wiec nigdy mnie nic takiego nie spotkało :D wiec nie mam co o tym myśleć :)

Gość gość
bardzo ciekawe pytanie :) bo dzisiaj byłam z koleżanka w castoramie i jak stałam w kolejce, to jeden typ wlepiał gały w mój biust. w tym samym czasie słyszę, jak dziecko krzyczy "wujek, wujek". facet się ocknął i pomachał do dziecka, które stało gdzieś z tyłu, bo to on był tym wujkiem. a ja nagłos powiedziałam wtedy do koleżanki "wujek nie reaguje, bo jest wpatrzony w mój biust". jakieś babki w kolejce zarechotały, a wujek spalił buraka :D :D

Gość gość
Raz odpowiedzialam, ze podswiadomie teskni za mamusia i jej mleczkiem. x a kobiety podświadomie nie tęsknią za mamusią i mleczkiem?

Gość klaryfikejszon
mój kolega z pracy jak rozmawia ze mną patrzy sie na moje cycki i wygląda w tym momencie jakby był zahipnotyzowany. Mam wrażenie, że on w tym momencie nawet w ogóle jest nieświadomy tego, że gapi sie na moje cycki, bo tak go hipontyzuja. Oczywiście sprawia mi to przyjemność. Gapienie się facetów na moje cycki odbieram jako duży komplement :)

Gość gość
Ja uwazam ze sa normalni gdy sie patrza a jak nie patrza to znaczy ze sa nienormalni