Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ktore zimowe buty sa dobre

Polecane posty

Gość gość

Do tej pory kupowalam ecco, ale mnie nie stac. Czy sa inne buty, w ktorych dziecku nie zmarzna nozki i ktore nie przemokna?

Gość gość
Nie wiem w jakiej cenie są Ecco bo u mnie tego sklepu nie ma ale my kupujemy geoxy i emele

Gość ferferferf
Buty ocenia się po wyglądzie, jak są zbudowane, czy mają elastyczną podeszwę, czy zginają się tam, gdzie powinny, czy piętę maja usztywnioną, czy są porządnie szyte i wykończone, jakie jest ocieplenie, jak się dziecko w nich czuje i ustawia całą nogę. Jak jest OK, to się kupuje. I stety-niestety, cena i marka nie mają tutaj nic do rzeczy. Widziałam już buble za 500 i perełeczki po 50 złotych.

Gość gość
Bartku oczywiście i ecco, może kupisz te ecco teraz jest przecena duża, kupisz nawet za 200 zł, ja tak zrobiłam, bo zawsze Bartku kupowałam, bo ecco za 400 zł to chyba trochę za dużo, ale teraz taka przecena w internecie, że kupiłam ecco za 200 zł.

Gość gość
Buty z lidla dla dzieci są dobre i niedrogie ale żeby je kupić trzeba się nieźle natrudzić, kto kupuje w lidlu ten wie co mam na myśli.

Gość basiaa90
To wszystko zależy od tego jak dbasz o buty i ile par butów masz w swojej garderobie :) Ja jestem uzależniona od kupowania butów i mam w sumie z 50 par. Ostatnio widziałam wyprzedaż 50 % w sklepie http://www.kazar.com/pl/sklep/kobieta/buty wiele fajnych modeli :)