Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mój chłopak to seksoholik?

Polecane posty

Gość gość

Proszę o poważne potraktowania mojego pytania. Mam prawie 17 lat, mam chłopaka od 5 miesięcy. Sypiamy ze sobą od 4 miesięcy. Na początku normalnie, byłam dziewicą więc był delikatny. Teraz staje się coraz bardziej brutalny i odważny. Spędzamy ze sobą prawie całe dnie i muszę się godzić na seks kilka razy dziennie. Nie przyjmuje odmowy, jak powiem "nie" to on i tak robi swoje i jest przy tym brutalny. Kocham go, ale czasami czuję się jak jego niewolnica. Sprawia mi ból psychiczny i fizyczny. Jak sobie z tym poradzić?

Gość gość
Wiem, że on też mnie kocha. Jednak to co ze mną robi przeraża mnie.

Gość gość
Jesteś za młoda na współżycie seksualne. On ma potrzeby młodego mężczyzny. Rozmijacie się, a on cię nie szanuje. O miłości z jego strony nie można w ogóle mówić, to ty jesteś w nim zakochana.

Gość gość
Zastanow sie jak zajdziesz w ciaze mimo zabezpieczen ?! On kocha seks nie Ciebie.Dorwal sie jak niedźwiedź do miodu a ze Ty dajesz bez oporow to bierze.Odejdz od gnojka bo robi Ci krzywdę.Twoje narzady rodne nie sa gotowe na takie czeste stosunki. Jestes za młoda na to.

Gość gość
Moja porada: - zerwij z nim kontakt - zrób rachunek sumienia i żałuj za to, że obraziłaś Chrystusa, który dla Ciebie dał rozszarpać swoje Najświętsze Ciało - udaj się do spowiedzi, wyznaj grzechy po imieniu; sypianie ze sobą poza sakramentem jest grzechem ciężkim - wzbudź mocne postanowienie poprawy - w razie potrzeby poproś o pomoc ks. egzorcysty; demony seksu mogę głęboko zniewolić duszę człowieka

Gość gość
Dziecko,bo nawet nie mozna napisac kobieto,zostaw tego chłopaka i to szybko.zero szacunku do Ciebie,do twojego ciała. W cos Ty sie wpakowała. W tym wieku regularnie współżyc a nawet czesciej niz regularnie to juz w ogóle porażka. Szanuj chociaz Ty siebie,bo on ma Cie gdzies i twoje potrzeby.Przestan współżyc,nie jestes gotowa jeszcze w tym wieku.

Gość gość
Po pierwsze, jestes za młoda na to. Po drugie, tak , jest seksocholkiem, skoro zaciągnal Cię do łóżka już po miesiącu związku. I zależy mu tylko na seksie, jest egoistą :(

Gość mój też
:)