Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w tym roku mam kolede czy imitacje mezczyzny w sukienkach naprawde mysla ze

Polecane posty

Gość gość

podporzadkuje swoje zycie i plany bo oni powiedzieli ze przylaza wtedy i wtedy? chyba im sie cos we lbie p********ilo moga co najwyzej do mnie zadzwonic poinformowac ze chca do mnie przylezc i wtedy powiem czy chce zeby przylazili i kiedy mi pasuje i wtedy wyznacze im termin i moga przylezc to oni sie maja dostosowac do gospodarza a nie gospodarz do nich za grosz kultury i dobrego wychowania takie zwyczaje to chyba u nich na wsi i w niepismiennych domach panuja cywilizowani kulturalni i wyksztalceni ludzie dzwonia informuja pytaja czy moga przyjsc w gosci i sie umawiaja :classic_cool:

Gość gość
a co sie czarnymi przejmujesz.... :D a poza tym 0,1/10. 🖐️

Gość gość
no ale powiedzcie czy wy tez dzwonicie do znajomych i mowicie "czesc przychodze do ciebie w piatek za tydzien masz byc w domu nie obchodzi mnie to ze w poniedzialek jedziesz na narty do wloch albo idziesz na imieniny do cioci" bo oni tak wlasnie robia chamstwo kmioctwo i brak wychowania no ale czego oczekiwac po niepismiennym pseudochlopie ktory zostal ksiedzem bo do niczego innego sie nie nadawal ze swoimi zaburzeniami wyksztalceniem kultura i inteligencja :classic_cool:

Gość gość
ale przecież nie musisz. nie ma przymusu. czy jak komornik wyśle Ci zawiadomienie zadłużony polaczku , że przyjdzie w wizytą to też tak kozaczysz?

Gość gość
w jakims sensie masz racje bo i komornik i ksiadz przychodza po kase :classic_cool: