Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Muszegomiec

Postanowilam go przeleciec Co sadzicie

Polecane posty

Gość Muszegomiec

Spotykam sie z facetem, podoba mi sie, ale on mnie nawet nie tknie palcem. Wiem ze mu sie podobam a on zachowuje sie dziwnie. Ja jestem dosc energiczna a on tylko lipi sie na mnie I nic. Bylam u niego I tez nic. Teraz on chce przyjsc do mnie I postanowilam go przeleciec, bo ilez mozna. To bedzie nasza 7 randka. Co o tym sadzicie? Bo ja juz nie wytrzymam tej katorgi. Albo sie gosc bierze do roboty albo niech spada. Nie bede czasu marnowac, a potem sie okaze ze ma malego. Postanowilam sie ubrac w sexy sukienke, ponczochy, koronkowe majteczki I wysokie szpilki I go po prostu sprowokowac. Z tego co powiedzial lubi szpilki I do minutach kobiety. Jak zacznie sie bronic, to go wywale za drzwi, a jak nie to moze w koncu wezmie sie do roboty, bo po co trzymac takiego no-lajfa........I niech sie dzieje co chce! Postanowione! Faceci co byscie pomysleli, gdyby laska ktora wam sie podoba tak zrobila?

Gość gość
ja jestem chetny na to nawert po 4 randce chcesz email muj to podaje scoti88@poczta.onet.pl

Gość gość
Ja bym sie cieszyl:-) . Lubie se patrzec jak kobietka se pomnie skacze albo mi lache robi. Z natury jestem leń:-)

Dla mnie bomba, a może facet wstydliwy :-) Na takie coś nie można zostać obojętnym lecz jeśli gość to tradycjonalista to czeka do ślubu :-P I oczywiście nie za ostro bo się spłoszy.

Gość gość
On jest raczej malomowny, ale jak juz cos czasem powie to doslownie szok. Powiedzial mi na ktorejs randce, ze lubi byc czasem zdominowany, ze lubi szpilki, przebieranki itd.....I ze jak sie bawic to sie bawic.....wiec chyba z tym ze nie za ostro, to nie Wiem czy sie wystraszy. Ja lubie raczej na ostro. Tak sobie myslalam, ze moze nie chce mnie tknac bo sie boi ze nie bedzie sie mogl opanowac I rzuci sie na mnie I mnie wystraszy. Sama juz nie wiem. Bo jak zacznie sie bronic, to sory, ale jakis gej chyba choc stwierdzil jak go spytac am wprost, ze nie

Gość Muszegomiec
On jest raczej malomowny, ale jak juz cos czasem powie to doslownie szok. Powiedzial mi na ktorejs randce, ze lubi byc czasem zdominowany, ze lubi szpilki, przebieranki itd.....I ze jak sie bawic to sie bawic.....wiec chyba z tym ze nie za ostro, to nie Wiem czy sie wystraszy. Ja lubie raczej na ostro. Tak sobie myslalam, ze moze nie chce mnie tknac bo sie boi ze nie bedzie sie mogl opanowac I rzuci sie na mnie I mnie wystraszy. Sama juz nie wiem. Bo jak zacznie sie bronic, to sory, ale jakis gej chyba choc stwierdzil jak go spytac am wprost, ze nie

Przytoczę takie powiedzenie "Krowa która dużo ryczy mało mleka daje" Typowy facet z kompleksami przechwałki i tyle ale upodobania takie może mieć. Wyciągnij rękę i zobacz co będzie :-) Pozdrawiam

Gość gość
Kiedy masz tą randke?

Gość gość
Ale on sie nie przechwalal nigdy swoimi podbojami, tylko chyba badal teren czy mielibysmy podobne ze tak nazwe zainteresowania. Wkurza mnie, ze on sie tylko na mnie patrzy. Czasem mam wrazenie ze on sie mnie boi dotknac, ze sie poparzy.....I tylko przewierca mnie wzrokiem. Ja juz go dotykalam, to w ramie, wlosy, rece, otarlam sie o noge a on nawet siada w odleglosci ode mnie, jakby sie brzydzil dotknac. Czy tak sie zachowuje zdrowy heteroseksualny facet? Dziwne mysli kraza mi po glowie. Sa tylko dwa wyjscia po tym co zamierzam zrobic..... A) abo sie wezmie do bzykania B) albo zwieje I pozamiatane......I szkoda tracic czasu, bo nie rokowaloby to nic dobrego na przyszlosc, a juz napewno nie dziki sex

Gość Muszegomiec
Zapomnialam sie podpisac :/

Fajna rozmowa :-) Otwarta jesteś, w każdym razie jeśli pożera wzrokiem to dobrze ale czemu nie działa ? to trochę niepokoi. Może się faktycznie boi bo z tego co widzę jesteś dominującą osobą i to go przeraża .

Gość Muszegomiec
A chyba powinno krecic a nie przerazac.....przeciez Sam stwierdzil, ze lubi dominujace kobiety....w lozku

Każdy facet lubi zdrową dominację i tak na prawdę tego chce tylko nie zawsze ma odwagę powiedzieć partnerce. Nie ma co gdybać sprowokuj go i wszystko się wyjaśni może on należy do tych co potrzebują instrukcji rozruchowej :-). Pozdrawiam

Gość gość
ale nie martw sie widze ze jak nie wyjdzie to jest jakis chcetny który ci naet podał tobie atorko emaila takze działaj

Gość Muszegomiec
A moze ma malego? O boshe, tylko nie to!!!!!

Gość gość
ale jak go sprowokujesz? tylko ubiorem czy zachowaniem?

Gość gość
a w ogole to ile macie lat?

Gość gość
Ubiorem I zachowaniem. Poczekaj az sobie usiadzie na kanapie, poleje drinki, schylajac sie do lodowki po lod I wypinajac tak, zeby cos tam zobaczyl, potem zamierzam stanca ta szpila miedzy jego nogami lub na jego kroku I zapytac czy mu sie podobaja buty......on sie jara szpilkami. Ciekawe co zrobi? Mam nadzieje ze zacznie dotykac mojej nogi, jak nie to kaze mu ja dotknac.....reszta powinna pojsc gladko. Jak sie oburzy, to wypad z baru

Gość gość
Zazdraszczam jemu. Też mi się podoba taka jedna sexowna i dominująca jak Ty ale nie mam smialości się za nią zabrać. Napisz po wszystkim jak było w tym wątku.

Gość gaajowy
ja też kiedyś byłem nieśmiały. Całować, oczywiście. Ale nawet niemyślałem żeby za dupę łapać. I dużo na tym traciłem. Dziewczyna z którą kręciłem puściła mnie kantem dla dresa z miasta, który nic jej nie dawał oprócz rrznięcia kiedy się da i gdzie się da. Od tamtej pory zmieniłem podejście do kobiet. I to działa do dziś.

Gość Muszegomiec
Czemu faceci to takie ci/py????? W gadacie wielkie samce Alfa, ogiery, a zabrac sie do kobiety nie potrafia!

Gość gość
ja podsałem adres email jak autorka chce to zabiore sie za nia tylko *****musi byc do nie jnapisac do mnie scoti88@poczta.onet.pl

Gość Muszegomiec
Ale ja chce jego a nie innego!!!! Musze przyznac ze ta swoja niedotykalskoscia mnie tak nakrecil, ze nie moge o niczym innym myslec tylko zeby go przeleciec!!! A moze to jego sposob I specjalnie mnie testuje, ile wytrzymam. Jesli tak, to ta metody dziala :)

Gość gość
Zakazany owoc smakuje najlepiej :D Ja tej swojej też nie dotykam a jak już to bardzo rzadko i delikatnie za to ona co raz częściej się do mnie dobiera. Chyba to faktycznie działa.

Gość gość
I co byc zrobil, gdyby ci nadstawiala tzipke do lizania? Dalej bys nie tknal?

Gość gość
To kiedy lizanko?

Gość gość
Od razu bym się rzucił. Rozszarpalbym ją. :D Po prostu jestem jej niepewny i dlatego nic nie robię..

Gość gość
i jak tam?

Gość gość
??