Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent dla narzeczonej z okazji urodzin.

Polecane posty

Gość gość

W dniu jej urodzin nie będzie mnie przy niej. Kwiaty już zamówiłem kurier przywiezie je rano do niej. Zaczęło mi brakować pomysłów na prezent. Nie che kupić jej nic z biżuterii, bo to dostaje bez okazji. Pod choinkę dostała rameska ( nie wiem jak to się nazywa) dla mnie to zwykła kurtka ze skóry, do tego złotą zawieszkę. No i nową torebkę. Więc prezent musi być o zupełnie innej tematyce. Drogie kobiety błagam pomóżcie ?!

Gość gość
Ramoneska...kurtka,nie rameska,

Gość gość
Jak byś nie kupował prezentów bez okazji to by nie było takiego problemu ! Może jakieś wizyta w SPA czy coś w tym stylu .

Gość gość
Ferrari.

Gość gość
Perfumy ale dobre

Gość gość
Dobrych perfum ma z 10 buteleczek. Jakbym nie kupował prezentów bez okazji to nie byłbym sobą. Uwielbiam ją rozpieszczać. Auto dostała rok temu pod choinkę - sportowe, o którym marzyła.

Gość gość
Taaaa auto sportowe he he co jeszcze wymyślisz bajkopisarzu?

Gość gość
Moze wspolny wypad na weekend. Zrob jej niespodzianke,zeby nie wiedziala gdzie jedzie :)

Gość gość
Tył w, że ona urodziny ma 10 stycznia, a mnie nie będzie w domu od 8 stycznia do 16 stycznia. Do maja nie będę miał urlopu. Jedynie 17 styczeń mam wolny, a jednego dnia ciężko coś zrobić.

Gość gość
Tyle, że *

Gość gość
Fajny sweter.

Gość gość
wizyta w spa

Gość gość
Może jakiś zegarek? Torebkę? Kosmetyki? W ubrania nie idź bo ciężko trafić. Ja od jakiegoś czasu kupuję dużo w necie na allinside.pl, może zajrzyj tam bo mają dużo i tanio :)

Gość gość
Ja ucieszyłabym się z kosmetyków-tych dobrych nigdy za wiele ;) Profesjonalne produkty w atrakcyjnych cenach znajdziesz na www.hurtowniakosmetyczna24.pl :)

Gość gość
To allinside.pl można z całego serca polecić ;) ja tam kupuję rzeczy dla siebie i nie żałuję ;) Jakieś drobiazgi stamtąd to świetny prezent lub dodatek do większego prezentu moim zdaniem ;)

Gość gość
A może bielizna? Mogę Ci polecic bielizne erotyczna http://www.anais-apparel.pl/, swietne, niebanalne wzornictwo i krój. Jest naprawde gorąca! :)