Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczeg w filmach uwielbiamy chamów i marudy a w życiu jest zupełnie inaczej?

Polecane posty

Gość gość

Taki House albo jakakolwiek inna postać, mroczni i niezbyt dobrze wychowani faceci są wręcz ubóstwiani przez kobiety a w rzeczywistości tacy faceci są źle postrzegani przez kobiety. Mam kupla który jest chamski ale też cholernie inteligenty, bardzo zamknięty w sobie ale o niesamowitym wnętrzu i niestety ale kobiety go omijają? Dlaczego?

Gość gość
Ponieważ.

Kobiety lubią chamów w filmach jak i w życiu. A problemem twojego kolegi jest to że jest zamknięty w sobie.

Gość gość
Niestety on mimo tego ze jest przystojny to 90% czasu spędza ucząc się czegoś, czytając albo słuchając muzyki. Nawet w sylwestra siedzi sam. Mój że ludzie to w większości debile i nie chce na nich tracić czasu.

I ma niestety rację większość ludzi to debile. Ale ciężko będzie mu znaleźć dziewczynę nie wychodząc prawię z domu.

Gość gość
Siedzi w domu i zwala to na innych bo niby debile i Ty nazywasz go inteligentnym?

Gość gość
ma różne pasje ale są to sporty indywidualne a na imprezy nie chodzi. Studiuje prawo i chyba coś jeszcze, nie wiem bo sie nie chwali. Jest miły ale tylko dla niektórych, dla większości jest obojętny i nieprzyjemny co można wyczuć. Nie wiem jak mu pomóc.

Gość gość
nie do konca