Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jesli facet jest bogaty a kobieta jest z nim dla kasy to jesli ona dobrze udaje

Polecane posty

Gość gość

ze go kocha, to w czym problem?

Gość gość
jesli facet jest c***a i lubi jak go kobitka wali w rogi to w niczym

Gość gość
Przecież od dawna tak funkcjonuje świat. Chłop bierze babe albo kupuje, bierze do chałupy i ona jest tylko do bzykania i zajmowania się domem. A to czy ona kocha czy focha nie ma znaczenia. Ma wypełniać swoje obowiązki a w zamian facet zapewnia jej byt.

Gość gość
a dlaczego udaje ?Nie rozumiem ?Można tak udaawac , ,,wiesz miłośc przychodzi zawsze w swoim czasie i predzej czy pozniej człowiek sie zakochuje ,tak jest ...a kasa co ma wspolnego :D mam kochac kasę , kasa to dodatek ! jest albo jej nie ma

Gość gość
byt ?To msuisz być super p*******m psycholem żeby brac sobie stara qrwe :D:D:Ddo łozka fuj blee

Gość gość
powiedz to swojemu brzydkiemu sponsorowi. jak ci uwierzy to jest twoj.

Gość gość
gość dziś Lepsza kupiona niż taki prymityw bez kultury jak Ty kobieto.

Gość gość
Ludzie sa rózni, dlatego najlepiej podpisać intercyzę i po sprawie.

Gość gość
jak mogłabym s ie nie zakochać w super przystojnym w dodatku facetem który jest rozdzierany przez rzesze kobiet :D ja także ,tylko przez plec przeciwną

Gość gość
taa prymityw :) widze właśnie Twoja inteligencję , bidaku :P

Gość gość
Ja też nie widzę problemu bo najwyrazniej temu bogatemu facetowi pasuje taki uklad ze on jej zapewnia byt a ona mu sprzata chate i daje tylka. Zreszta taki facet to tez przewaznie kieruje sie tylko wygladam u kobiety wiec to tak samo plytkie powody. Konsekwencja jest taka ze ani on jej nie kocha (albo kocha ale tylko za wyglad) ani ona go i to jest tylko wzajemna wymiana korzysci.

Gość gość
:D masakre, ale głąbom trzeba wytłumaczyć :D chate to sprząta u ciebie twoja darmowa star*****,u nas pani po 60 t,ż ja jestem panią i królewną do życia min liczenia :D[cześć}

Gość gość
Ja też nie widzę problemu bo najwyrazniej temu bogatemu facetowi pasuje taki uklad ze on jej zapewnia byt a ona mu sprzata chate i daje tylka. Zreszta taki facet to tez przewaznie kieruje sie tylko wygladam u kobiety wiec to tak samo plytkie powody. Konsekwencja jest taka ze ani on jej nie kocha (albo kocha ale tylko za wyglad) ani ona go i to jest tylko wzajemna wymiana korzysci. xxx dokładnie, skoro obu stronom pasuje taki uklad to nie ma tu nic zlego.