Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie na zakupy do Warszawy

Polecane posty

Gość gość

Gdzie kupię dobrej jakości ubrania, w średniej cenie, tak abym nie płaciła za markę lecz za jakość ? Jakieś Centrum Handlowe...chciałabym kupić kilka bluzek, spodni, buty i kurtkę. Nie mówię tu o cenach typu 3o zł za sweterek, może być np 5o lub 60 ale żeby był wart tej ceny., -kurtka do 170 zl -buty ok 100zl -spodnie ok 70 -80 zl Ktos zna taki sklep lub kilka w których kupię te rzeczy osobno a nie sa one mocno oddalone od sb?

Gość gość
Czy Galeria Mokotów to dobry pomysł?

Gość gość
:D z drzewa spadłaś z tymi cenami nic nie kupisz dobrej jakości w tych cenach ale w galerii możesz coś znaleźć za tą cenę

Gość gość
Teraz sie zaczęły wyprzedaże wiec jest dość tanio ale te ceny to jakieś jaja. Sweterek za 60 zł to kupisz na wyprzedaży w jakimś reserved czy hm ale raczej to dobrej jakości nie będzie. Dobra jakość ( z sieciowek) ma sample ale tam sweterk na wyprzedaży kosztują 200-300 zł ale są to ubrania " na lata"

Gość gość
Za kwoty, które podałś to raczej nic dobrej jakości nie kupisz. Celuj w tańsze sieciówki, widziałam wczoraj spodnie w berschce na przecenach od 50 do 80 zł ale nie wiem czy nawet 1 sezon wytrzymają. Ja lubię Cubusa - w czasie wyprzedaży są naprawdę niskie ceny a jakość przyzwoita

Gość gość
jeeju w Wa-wie jest aż tak źle ? tzn drogo? A jakieś butiki nieduże, tam chyba znajdę ciuchy na kilka miechów?

Gość Natalia Iwanowna_Siwiec
poletzam zlote tarasy :classic_cool:

Gość gość
Może Fashion Outlet Annopol lub Ursus.

Gość gość
Na wyprzedazy w Zlotych tarasach kupisz za niewielkie pieniadze dobre jakosciowo rzeczy.Tylko trzeba pochodzić ......To samo w Galerii Mokotow

Gość gość
a jak dostać sie najszybciej do złotych tarasów z Warszawa Zachodnia ?

Gość MInioczkowa
Ja robię zakupy tylko w sieci, od jakiegoś czasu jestem wierna allinside i jestem bardzo zadowolony :)

Gość gość
Kochana złote tarasy masz tuż przy dworcu centralnym .

Gość Oleńkaaaa
Też znam allinside.pl i wybieram tę stronę coraz częściej i rzadziej chodzę na tradycyjne zakupy. Jakość jest bardzo ok, ceny niskie. Jedyny minus to, że trzeba trochę poczekać na dostawę, ale za taką cenę i wykonanie warto poczekać. :)

Gość gość
z waw. zachodnia pod dw. centralny (złote tarasy) dojedziesz np. autobusem nr 158

Gość PatiPati2
No nie wiem, ceny wymienione przez Ciebie nie są wygórowane. Ja na zakupy jeżdżę zwykle do Centrum Handlowego Janki w Warszawie (właściwie to pod Warszawą, ale na jedno wychodzi). Zawsze coś tam dla siebie znajdę, a po zakupach relaks w kinie Cinema City :)

Gość MaliaO
dziwią mnie komentarze, że w takich cenach się nie kupi nic dobrego, polecam odwiedzić janki, tam są bardzo dobre firmy jak wólczanka, bytom, gdzie mają czasami zaskakujące obniżki, np koszulę białą wólczanki, kupiłam za 99 zł, a normalnie kosztuje 200 zł.

Gość Mak_na_rogalu
Jeśli chodzi o takie ceny to najlepszy będzie jakiś outlet. Moim ulubionym jest akurat Factory Annopol, więc zdecydowanie Ci polecam :) Teraz ułatwiony jest tam też dojazd, bo otworzyli drogę S8 :)

Gość trololololo_123
przylaczam sie do pozytywnych opinii odnosnie Factory Annopol :) odkad uruchomili trase s8 jezdze na zakupy wlasnie tam, bo naprawde sprawnie sie jedzie.

Gość rumcajsikowa
przylaczam sie do pozytywnych opinii odnosnie Factory Annopol :) odkad uruchomili trase s8 jezdze na zakupy wlasnie tam, bo naprawde sprawnie sie jedzie.