Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dieta a swiateczne zarcie kto przytyl ???

Polecane posty

Gość gość

Witam Jestem na diecie od 5 miesiecy schudlam juz ponad 20 kg ale byly swieta i sobie pozwolilam na za duzo :( dodam,ze robie sobie na diecie co 2 tyg cheatmeal jest to jeden mega kaloryczny posilek ,zeby przyspieszyc metabolzim a teraz jadlam nie jakies mega ilosci w miare normlanie ,ale saltake,rybe po grecku jakies ciasta itd swiateczne jedzenie i to przez 4 dni zero ruchu tylko spacer :O normalnie cwicze orawie co dziennie plus biegam co do wagi nie wiem ile przytylam,bo waga mi nie dziala zamowilam i czekam na nowa. ile moglam przytyc przez ten czas wiem,ze jak weszlabym teraz na wage pokazalaby wiecej,ale tez jest tresc jelitowa moze jakas woda zatrzymana ,bo mam teraz tez okres,ale chodzi mi ile takiego prawdziwego tluszczu moglo dojsc ile realnie mozna przytyc w 4 dni jedzenia w miare duzo kiedy sie bylo na diecie.wiem,ze pewnie sie wchlania szybciej,bo jak by nie patrzec przez te 5 miesiecy moj organizm mysli,ze jest glodzony,bo jem okolo 1500 kcal dziennie przy cwiczeniach.Mam troche dola dzis juz wrocilam do normalnosci,ale z drugiej strony licze,ze po tak dlugim obzarstwie kiedy znowu wroce do normalnosci zdrowego jedzenia i moich 1500 kcal moj ogranizm wystartuje szybciej czy jest taka mozliwosc czy myslicie ,ze to nadrobie

Gość gość
realnego tluszczu to max pol kg i to cudem reszta tresc jelitowa ,woda

Gość gość
jeżeli jesteś na diecie to zawsze przytyjesz trzeba zmienić tryb życia

Gość gość
ćpuny zawsze są chude małpiszonku

Gość gość
Ale ja zmienilam to nie jest jakas dieta ducana czy cos ja jem zdrowo po prostu ograniczylam smieciowe jedzenie itd...jem bardzo zdrowo,regularnie to jest moja dieta zmiana nawykow zywieniowych nie glodzenie sie itd tylko byly swieta i chcialam wiedziec ile realnego tluszczu moglo mi dojsc kiedy pozwolikam sobie na wszystko przez 4 dni