Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje wymagania co do chłopaka, proszę o poważne komentarze

Polecane posty

Gość gość

Ja - tudentka prawa na prywatnej uczelni w Rzeszowie i z Rzeszowa. Poznam przystojnego, wiernego i lojalnego, oswojonego, słownego, dobrze sytuowanego mężczyznę na poziomie z jajami i pasjami. Moje wymagania wobec kandydata na mojego partnera a w przyszłości męża: 1. Minimum 183 wzrostu, gdyż chodzę prawie zawsze w szpilkach, 2. Musisz mieć sprawny samochód, który prezentuje się elegancko, najlepiej mercedes co najmniej rocznik 2012 lub Porshe rocznik 2002. 3. Musisz mieć wykształcenie CO NAJMNIEJ WYŻSZE MAGISTERSKIE, 4. Musisz się ubierać z klasą oraz dbać o swój wizerunek na każdym kroku. MASZ NOSIĆ MARKOWĄ ODZIEŻ np. Ralpha Laurena lub BOSSA itp... Zamierzam się pokazywać z Tobą w najlepszych klubach więc jeżeli nie spełniasz moich powyższych warunków... SORRY: nie dla psa kiełbasa. Dodatkowym plusem będzie to, że chodzisz na siłownię (gdyż ja też dbam o siebie i chodzę na siłownię) a także to, że umiesz tańczyć i jeździsz w podróże służbowe dookoła świata. Panom po rozwodzie, niedojrzałym emocjonalnie, bezrobotnym, erotomanom, zarabiającym poniżej 7000 PLN - dziękuję na wstępie. Znam swoją wartość i nie dam byle komu omamić.

Gość gość
tez mam takie wymagania, to standard dla kobiety na poziomie.

Gość gość
w sumie to NIC sobą nie prezentujesz, nie przejawiasz dla mnie jakiejkolwiek wartości a wymagasz niewiadomo czego. Co dasz w zamian? NIC W sumie facet który by to wszsytko spełnial nawet by na ciebie nie spojrzał. Szkoda czasu i zachodu. Lepiej poszukać sobie kogos kto bardziej zasługuje na uwagę

Gość gość
Jak mi sie chce smiac z waszego pokroju dziun.....wszystko na pokaz, tepe, zadumany w sobie pustaki. A Kim byly byscie bez tej kasy ? Zastanowcie sie tepe dzidy....hahaha I jestem kobieta....atrakcyjna do tego, wiec darujcie sobie swoich zlosliwosci ;)

Gość gość
nie napisala kim jest golodupce

Gość gość
no to ja spełniam to podam adres email scoti688@poczta.onet.pl bo nie na forum tylko przez emaila

Gość gość
ale te studentki mają teraz marzenia :D Zalicz najpierw sesję zimową, a potem marnuj czas na takie fantasy-anonse :D

Gość gość
Nie odpisujcie to eksperyment jednego bałwana z pierwszego roku socjologii który chce sprawdzić Wasze reakcje. Nie dajcie się!

Gość gość
tudnetka prawa na prywatnej uczelni w Rzeszowie ;-)))) to dopiero szycha ;-))))

Gość gość
Podaj wymiary swojej pi/cy aby mógł się dostosować

Gość gość
Ciekawe który facet majac to wszystko połakomił by się na jakąś zwykłą studentkę, której trzeba ojcować ...

Gość U_W_A_G_A
P R O W O K A C J A

Gość wykladowcaRZ
studentki prawa w prawatnej uczelni w Rzeszowie.....jetem tam wykladowca mlodym i niestety nie znam zadnej, ale to zadnej studentki na ktorej moznaby "zawiesic oko". Jak jedna same pasztety i kaszaloty... a wulgarne i dumne, ze smiech na sali, doprawdy straszna generacja "mlodych prawniczek z zabitych wsi. Ot wszystko....

Gość gość
nie no ma szukac smieciarza :D to facet dla tych 'skromniejszych' i brzydszych.

Gość gość
zrezygnowałabym z podróży służbowych dookoła świata, bo to fikcja, wymagałabym mieszkania (odp. metraż, styl, dzielnica itd) i jeszcze żeby nie miał hipoteki i kredytu na tego mercedesa, bo niewiele mu z tej siódemki zostanie. I żeby nie miał destrukcyjnych nałogów, nie był maminsynkiem, damskim bokserem, chamem i gburem w domu, jak już usiądzie w markowych gaciach przy markowym kompie. A Ty studia ukończ studentko i odpowiednią pracę znajdź :)

Gość gość
faceci tez maja takie wymagania co do kobiet

Gość gość
prawniczka nie bedzie szukac hydraulika lol

Gość gość
i tak k****o nikogo nie znajdziesz ,bo jestes zwyką szmatą i blacha.rą . najlepiej idz do burdelu tam są l*******gi na twoim poziomie.

Gość gość
prawniczka nie bedzie szukac hydraulika lol X X X Znam takie związek i dobrze im się żyje od przeszło 20 lat 🖐️

Gość Orion83
A co to za marka wozów - Porshe?

Gość prawictwo pospolite 125
. Mi systarczy ze dziewczyna będzie mi sie podobała wizualnie , nie była pasztetem .. https://www.youtube.com/watch?v=b9tNoy5DpMQ musi mi oidpowiadać jej uroda , bo jak nie odpowiada , to jest problem

Gość prawictwo pospolite 125
Mi swstarczy ze dziewczyna będzie mi sie podobała wizualnie , nie była pasztetem

Gość gość
Takiej wrednej suki jak autorka nawet nie chciałbym gdyby była ostatnią dziewczyna w mieście - typowa blachara i materialistka... ehh coraz trudniej o fajną, kochającą dziewczynę takie czasy .

Gość gość
jaka wredna? :D bo nie chce robola, biedaka i nieobytego? zejdzcie na ziemie golodupcy i przestancie marzyc o super laskach z wyksztalceniem