Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ten ciągły lęk...

Polecane posty

Gość gość

Odkad pamietam od zawsze towarzyszylo mi uczucie leku...o wszysto...z czasem zalozylam wlasna rodzine i lek ten przenioslam na najblizszych...wystarczy ze maz nie odbiera telefonu juz mam w glowie najstraszniejsze mysli, w ciazy tak wariowalam ze fakt, iz chlopcy urodzili sie zdrowi uznalam za cud..ja bylam prawie pewna ze w obu ciazach cos bedzie nie tak :( Nie dalej jak wczoraj ogladalam program o zespoe Tauretta...i koniec :( od rana zauwazylam dziwne mruganie powiekami u starszego syna, siedze na necie, czytam jak to leczyc, jak z tym zyc...nie wyrabiam :( Czy mysliscie ze potrzebuje pomocy specjalisty?

Gość gość
to już taki charakter ja mam podobnie jak matka idzie do pracy zawsze boje się że będzie mieć z ojcem bo ojciec podwozi ją wypadek

Gość gość
już doszło do tego , że boję się bać. nawet ostatnio gdy się kochałam z mężem , to nagle się przestraszyłam , że wypadnie mu i nie dojdę aż się zacisnęłam i tak złączeni węzłem małżeńskim pojechaliśmy do szpitala

Gość gość
Popatrz na swa rodzine i jakby im bylo bez Twego czarnowidztwa. Teraz juz znasz odp.

Gość gość
Wiem jakby im bylo...pewno tak samo jak i mnie :( szkoda ze tak trudno jest to zwalczyc.