Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Im człowiek ma więcej fakultetów tym jest

Polecane posty

Gość gość

głupszy i ma mniejsze jaja! Tak! Po co robi te wszystkie fakultety skoro jest zaradny? Do takich wniosków dochodzi się myśląc o tym logicznie.

Gość gość
fajnie, jak facet mi moze o czyms opowiedziec jak zmieniam buty :)

Gość gość
To prawda.Moj kuzyn ma 3 fakultety a jest zwykłym matolem bez kultury.Nie ma żadnej pracy a skończył 31 lat.Jest roztrzepany,cigle cos gubi.

Gość gość
Moja kuzynka miała same pały w podstawówce ledwo przechodziła z klasy do klasy. W zawodówce wciąż wagarowała i to samo było! Nie jest głupia! Jest leniwa! Stary kiedyś jej pogroził że jak nie pójdzie do technikum i nie zacznie dobrze uczyć to ją wydziedziczy! Zapisała się i miała same piątki! Nie skończyła bo się jej nie chciało!,,w umowie tego nie było''tak odpowiadała ojcu! Ustawiła się bardzo dobrze, sama! Długo nikt nie wiedział skąd ma kasę i nikt nie podejrzewał a ona wcale nie jest prostytutką i nic w tym stylu! Radzi sobie super!

Gość gość
Jest wielu ludzi którzy są wynalazcami, naukowcami a nauk nie pobierali na wyższych uczelniach! Jest masa ludzi sukcesu, majętnych którzy szkół nie kończyli. Inteligencja również nie idzie w parze z wykształceniem! Właściwie to ludzie inteligentni są leniwi-i akurat te dwie przypadłości -inteligencja i lenistwo się łączą ze sobą.

Gość gość
I co? Nikt się nie wypowie w temacie?

Gość gość
a ja się wypowiem i stwierdzam tak samo, on to robią po to żeby uciec przed prawdziwym życiem, co z tego że potrafi rozwiazac jakies chore całki macierze i inne g****a skoro nie potrafi zapłacic rachunków, znależć dobrej pracy, ugotowac porządnego obiadu, naprawic kranu itp?studia to ucieczka przed prawdziwym dorosłym zyciem

Gość gość
Miło mi że pomarańczki uważają tak jak ja:) Mądrzy jesteście. Czy błękitne niezapominajki na stałe zarejestrowane na tym portalu, również mają jakieś zdanie na ten temat?

Gość gość
jednak wyksztalcenie pomaga