Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość 123456

Maz ma wolne i znowu kłótnia i ciche dni

Polecane posty

Gość gość 123456

Maz ma wolne 1 raz od wakacji chyba ,wolne od Wigilii do dzisiaj. I było miło Wspólne spędzanie czasu itd i dzis kłótnia i znowu sie nie odzywamy. I po miłych wspólnych chwilach i znowu żyjemy osobno. Jak chciał tak ma.

Gość gość
Gosciu z tego co napisalas to masz problem z wyslawianiem sie,komunikacja werbalna to nie dziwne ze z mezem tez nie.

Jesteś tak zadowolona, że aż postanowiłas założyć o tym temat. Zasługujesz na order. Tylko... Mąż zapewne ma to głęboko w poważaniu jak i ciebie :D

Gość gość
dla facetow tzw ciche dni to czas kiedy moga w koncu odpoczac od waszego gledzenia, to nie jest dla nich zadna kara :D

Gość ZAMYŚLONA1987
A ja Cie doskonale rozumiem. Mój tez taki jest. Jak tylko coś nie tak to obraza majestatu i ciche dni. Trwa to od wtorku. W święta było względnie ok dla dzieci. Ale od wczoraj dalej... ja się pomału przyzwyczajam. Już coraz mniej mnie to dołuje...Kocham Go bo jest naprawde dobrym i kochającym mężem i ojcem, ale ma tylko jedną wadę. Uparty. I ta wada psuje wszystko. Należy ogólnie do zamkniętych osób. Gdybym tak bardzo Go nie kochała i naszych dzieci to chyba bym odpuściła to wszystko, ale nie umiem...