Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Już nie mogę dłużej

Polecane posty

Gość gość

Myśłałam, że nasze relacje po rozwodzie jakoś się ułożą ale pomyliłam się:-( To już pięć lat jak odszedł do innej, Ma z nia dwuletnie dziecko. Zabrał wszystko, nawet moje oszczędności, meble mojej babci i wspólny samochód. Nie wiem co jeszcze chce ode mnie? Mieszka z nią, wychowuje ich wspólne dziecko a ciągle interesuje się moimi problemami. Ostatnio poznałam kogoś. Nie ma dnia bez głuchego telefonu, by usłyszeć męski głos w słuchawce. Nie ma dnia, żebym nie znalazła otwartej poczty w skrzynce na listy, otwarte są zwłaszcza listy urzędowe i wyciągi z banku. Mówi, że mnie kocha ale ja mu nie wierzę. Mieszka z inną kobietą, ma z nią dziecko więc czego chce ode mnie? Zabrał wszystko co było do zabrania. Mam niewiele oszczędności w banku czyżby i one go interesowały? Nie chce abym ułożyła sobie życie z innym mężczyzną, śledzi mnie, prześladuje. Mam dość. Co mam zrobić, by zrozumiał, że dokonał wyboru i jego życie jest u boku innej a moje u boku innego?

Gość gość z Rakowieckiej
Powiedz mu wprost, żeby zajął siŁ nową rodziną a nie nękał przeszłości. Współczuję ci :-(