Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę znieść swojego tłuszczu

Polecane posty

Gość gość

54 kg 168 cm 19 lat Od kilku lat próbowałam różnych diet , ale zawsze trwały góra kilka dni Nawet jak osiagałam ładną chudą sylwetkę to ZAWSZE odstawał mi brzuch , nie moge spalić tłuszczu w tym miejscu.. Jestem uzalezniona od słodyczy Próbowałam już herbat odchudzających , kawe odchudzającą , chodze do toalety często , ale i tak kiedyś pare razy kupiłam sobie różne środki przeczyszczające Próbowałam zmuszać się do wymiotowania , ale nie umiałam , czułam że to zbyt idiotyczne i na jednym razie może się nie skończyć Robiłam sobie głodówki które kończyły sie objadaniem w nocy Zaczęłam czytac strony pro ana żeby szukac tam wskazówek jak jeść mniej , bo nic juz mi nie pomaga Pragne osiągnąć wymarzoną figure , chce mieć płaski brzuch , bardzo chude nogi , zero tłuszczu po bokach czy gdziekolwiek

Gość gość
ćwiczyłaś?

Gość gość
Tak,ćwiczę. Ale nie mam teraz dużo czasu , właściwie do wiosny nie mam go wogóle. Ćwiczę w domu

Gość gość
anorektyczki tez nie moga jedz jablka na zlosc putinowi

Gość gość
Wez takie chude kobiety wygladaja wstretnie takie jakie opisujesz wrecz gustuje :) Nie zmieniaj sie!

Gość gość
no, niestety musisz ćwiczyć. im więcej ćwiczysz tym szybciej modelujesz sylwetke. tak to włąśnie jest, że można schudnąć do pewnego momentu, później już tylko wyrzeźbisz ciało ruchem.

Gość gość
idź na kriolipozlizę bo przy figurze jabłko nie schudniesz z brzucha z pomocą diety i ćwiczeń