Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak dawno nie doznałam zainteresowana mężczyzny...

Polecane posty

Gość gość

Może to przez moją depresję (wyglądam jakbym była trochę chora, mimo że się maluję i staram dbać o siebie), może przez małą charyzmę... Jak słyszę, że (normalni) faceci zaczepiają dziewczyny na ulicy, podrywają w jakiś miejscach, to mi przykro, bo dawno tego nie zaznałam. Mnie zaczepiają jakieś żule na ulicy (to akurat żadne wyróżnienie), a jakiś czas temu jakiś zdziadziały, też lekko lumpowaty facet.. Ja próbuję flirtować, czy to ze sprzedawcami etc, ale jakoś nie wychodzi.. nie chwytają (wiadomo, że niektórzy są zajęci, ale na pewno nie wszyscy). Chciałabym widzieć zainteresowanie w oczach facetów, a nie ich obojętność...

Gość gość
ile masz lat,jak sie ubierasz?

Gość gość
mna tez sie mezczyzni nie interesuja mam 30 lat i nadwage 10 kilo

Gość gość
21. Aktualnie normalnie (kiedyś miałam dosyć zwariowany styl), raz zwyczajnie, jakieś dobrane dżinsy/spodnie, obcisła ładna bluzka z małym dekoltem, raz sukienka.. Dodam, że kiedyś jakoś miałam większe powodzenie

Gość gość
Może nie patrzysz im prosto w oczy jak do nich mówisz? Patrz prosto w oczy a cud się stanie.

Gość gość
Ja nie mam nadwagi, niektórzy mówią, żem chudzielec, ale nie, wagę mam zwyczajną, BMI 19 ileś, tylko tyłka zbytnio nie mam (choć i tak nie jest najgorszy, widuję laski z gorszymi o wiele), jednak biodra odrobinę szersze, piersi jakies B/C, płaski brzuch (ale niewielkie wcięcie w talii bardziej prosta jestem, chociaż w porównaniu z biodrami powstaje lekkie złudzenie wcięcia), więc generalnie norma, ale może faceci oglądają się za mega laskami?

Gość gość
Staram się patrzeć, choć czasami mam pietra :) ale nie zawsze...staram się też uśmiechać (nie sztucznie) nie wiem, ja mam wrażenie, że może po prostu nie mam charyzmy... bo ogólnie jestem energiczna,wręcz postrzelone, jest to stłumione przez deprechę (z której i tak już wychodzę), ale jest..

Gość gość
Przepraszam za chaotyczne pisanie (taka już czasem jestem ;))

Gość gość
skąd jestes?

Gość gość
Z dużego miasta ale to nie jest istotne, bo nikogo nie szukam.

Gość gość
Mi generalnie nie chodzi o to, żeby złapać faceta i się go trzymać, tylko właśnie flirtować, łazić na randki etc, a jakby się jakiś facet świetny trafił to super, ale nie mam jeszcze dużego ciśnienia na stały związek