Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moi teściowie to podli prostacy, nawet w święta musieli wbijać mi szpile

Polecane posty

Gość gość

No całe święta mi zwalili, miałam tak popsuty humor przez nich. Najpierw ta wredna kobieta krytykowała mnie, że zamówilam ciasta z cukierni. Na nic się zdały moje tłumaczenia, że i bez tego miałam wystraczająco dużo pracy. Ona miała szóstkę dzieci, nikogo do pomocy i zawsze robiła wszystko sama. Potem pół godziny zachwycali się swoją siostrzenicą jak to bardzo schudła miesiąc po porodzie, że chuda jest jak patyk, itd. A potem takie spojrzenie na mnie i tekst, że mi za to niczego nie brakuje i przytyłam ze 5 kg ( ważę 55 kg przy 175 cm, ostatnio bardzo schudłam). Później krytykowali mnie za noszenie włosów do pasa, bo jako matce nie wypada. Przez całą wizytę krytykowali moje metody wychowawcze i wtrącali, że mój syn to kawał chłopa i pewnie waży 20 kg (ma osiem miesięcy i waży 8 kg przy 82 cm wzrostu). Wreszcie się wkurzyłam, powiedziałam, żeby się zajęli swoimi spasionymi brzuchami, fryzurami, strojami i innymi wnukami, a mój niedorobiony mąż siedział cicho jak trusia.

Gość gość
Nie jezdzilabym juz wiecej do nich a mezowi zrobila karczemna awanture za bycie c***a!

Gość gość
taa jasne 55 kg przy 175 cm przeciez z ciebie chuda szkapa to co się przejmujesz ci zwraca uwagę na twoją wagę

Gość gość
Zakładając, że historia jest prawdziwa... Masz problem z mężem a nie z teściami. Z teściami nie żyjesz a tym bardziej Ich nie zmienisz. Możesz postawić jasne granice w Waszych kontaktach. A naprawdę się da. A mąż przykro pisać, ale jeżeli teściowie są "nieludzcy" to sposób reagowanie Twojego męża jest ogromnie ważny.

Gość gość
Później krytykowali mnie za noszenie włosów do pasa, bo jako matce nie wypada. xxx k****, ajkie prostactwo, to dlatego matki obcinają włosy, bo reprezentują taki poziom myslenia i dlatego matkii kojarzą mi się z krótkimi włosami co do reakcji meża- współczuję, kawał g****a

Gość gość
Zabilabym .. Prostaki !! Moj syn ma 2mce, tesciu czepial sie, ze strucla z masy makowej, drugie ciasto za slodkie a w ogole mam wielki brzuch itd

Gość gość
Ale z ciebie mietka faja autorko :-D.Ja już przy pierwszej chamskiej odzywce tak bym im pojechała,że do końca wizyty by się zamkneli.A twój mąż co na to? Całkiem sie peezda nie odezwał?

Gość gość
Skoro im nie smakowało to trzeba było powiedzieć,że żeby wypier/dalali albo niech sami zrobią.Master chefy z****** :-D

Gość gość
Tesciu ma restauracje, wiec czepia sie mnie o wszystko

Gość gość
Całkiem. Teraz ja z nim nie rozmawiam. A z jego rodzinką nie zamierzam się odzywać już nigdy, nawet w święta nie mogli sobie darować. Idioci.

Gość gość
Hahah niby dlaczego matka nie może mieć długich włosów???

Gość gość
Bo moja teściowa tak myśli. Ma 55 lat, a nosi się i ubiera jak 80 latka.

Gość gość
Bo zostałam wychowana w szacunku do starszych osób. Niestety koniec z tym, nie dam się obrażać. Nie chcę mieć z tymi ludźmi nic do czynienia.

Gość gość
Szacunek do osób starszych tylko dlatego, że są starsze, to największa głupota, jaką można wpoić dziecku.Dobrze, że to zauważyłaś, to, że ktoś jest starszy nie zwalnia go od obowiązku przyzwoitego zachowania. Twoi teściowe to złośliwcy i prostacy, rada jest jedna - albo zerwać kontakt albo odpowiedzieć im tym samym. Wybierzesz co wolisz. Twój opis przypomina mi historię mojej koleżanki z roku - super atrakcyjna dziewczyna, też włosy do pasa, ona co prawda miała kilka kg na plusie ale była nieziemsko seksowna, faceci dosłownie się o nią bili. Wyszła za mąż, urodziła dwójkę przecudownych dzieci - w ciągu kilku lat teściowa tak ją zaszczuła, że laska wylądowała w psychiatryku z ostrą depresją :( Na szczęście jej mąż oprzytomniał i pogonił mamuśkę, dziś powoli wracają do normalności.

Gość gość
To ja się pytam dlaczego nie zmieszałaś ich z błotem od stóp po głowe ja bym ich zajechał moimi tekstami ja zawsze takich leszczy miażdze A chłopa masz szkoda gadać kawał brudnej d***** k***y osranej parówy s********a geja pedała p*****lca śmiećia pedalca fałszywej szmaty k***y walikonia pedała b***h sukin kot pryszczaty penis bez włosów łonowych. I chyba tyle .....ale bym dał do pieca jeszcze xxx Dziękuję ci za ten komentarz, naprawdę podniósł mnie na duchu poziom wsparcia, które można otrzymać za pośrednictwem kafeterii... Bóg zapłać!

Gość pryszczaty penis
Nieprawda, mam trochę włosów, bliżej jajek