Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to toksyczny związek?

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy razem od ok.2 lat.Zaczęłam podejrzewać ,że ostatnie problemy w naszym związku wynikają z jego braku szacunku do mnie.Boje sie ,ze moze to byc toksyczny zwiazek.mieszkamy razem od 1,5roku z jego rodzicami.Jak sie kłócimy to jego matka przewraca oczami po czym za moimi plecami pokazują do siebie miny i slysze jakies glupie komentarze.mamusia oczywiscie zawsze jest za synkiem. jak synek odzywal sie do mnie opryskliwie:"ale jaki Ty znowu chcesz film ze mna oglądać???!!"(bo przerwalam mu calodniowa gre na komputerze)i chcialam spedzic czas z nim to mamusia nic nie powiedziala.pozniej usiadl MI NA GŁOWIE! przy niej i tez nie zareagowala.za to jak ja nie milo odpowiedzialam synkowi to juz byla na posterunku.oczywiscie te wszystkie zaczepki-siadanie na glowie ,sciskanie mocno za rece,szczypanie do siniakow,wyzywanie :"k***wko,suczko,jestem twoim panem a ty masz mnie sluchac" to podobno zarty.tylko ,ze ja wiele razy zwracalam uwage,ze nawet jesli to zart to mnie nie bawi a klepanie 100x dziennie po pupie po prostu mnie BOLI. Wiele rzeczy toleruje ale powoli czuje sie juz zaszczuta tym towarzystwem a zwiazek to osobny dramat. nie mamy wspolnych zainteresowan,on woli siedziec w domu ja nie.nie interesuje go moja osoba,nie zadaje pytan odnosnie tego jakie sa moje zainteresowania i plany,nie lubi rozmawiac o planach na przyszlosc,wyzywa mnie,krzyczy,terroryzuje. chlopak mnie nie slucha i nie chce ze mna rozmawiac takze nie wiem po co chce ze mna byc.probuje rozmawiac z nim na temat naszego zwiazku,przyszlosci i nawet takie glupie pytanie :co dzis chcesz robic? konczy sie klotnia.raz wyslalam mu MAILA! z moimi żalami bo myślałam ,ze tak sie uda porozmawiac.powiedzial ,ze nie bedzie tego czytał i poszedł SPAC!!, oczywiscie nie jestem glupia i wiem,ze z tym zwiazkiem jest cos nie tak.na poczatku tak nie bylo i licze,ze jest szansa zeby to jakos zmienic ,uratowac.moze ja popelnilam gdzies blad i powinnam cos zmienic.jakies rady?

Gość gość
z kim ty mieszkasz ? z jakąś patologią ?

Gość gość
po co mieszkasz z tym facetem i jego rodziną skoro cię nie szanują ?

Gość gość
nie skad jak sie bawi proba sil z tesciowa to najzupelniej normalny :D

Gość gość
zrezygnuj ze slubu

Gość gość
Matko powiedzcie mi ze to jest prowo:-( A jeśli nie to jestem w szoku jak durne są niektóre baby, jak się nie szanują, godza się na byle g****o aby tylko miały kogoś przy boku. Jestem w szoku:-( I ona się jeszcze nas pyta czy to toksyczny związek? prowo:-(