Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poszukiwany_partner

Kulturalny partner na wesele poszukiwany!!!!

Polecane posty

Witajcie, projekt polega na znalezieniu partnera (jako osoba towarzysząca) na wesele dla mojej cioci. W okresie wakacyjnym 2015 roku żeni się jej syn, a ona jako fajna singielka chętnie zaprosiłaby kulturalnego, przystojnego partnera na weekend weselny w okolice centralnej Polski. Jako punkt honoru przyjęłam znalezienie jej wartościowego i towarzyskiego Pana, który posłuży silnym ramieniem podczas tego dnia. Poszukiwany: - kulturalny, przystojny, towarzyski, na poziomie mężczyzna - zadbany i wysoki - bez zobowiązań - wiek pomiędzy 40-55 lat ONA: - babeczka na poziomie - inteligentna, szczupła, o wesołej osobowości - miałam nie pisać, że jest niezależna, samodzielna, bo podobno to odstrasza - ALE ONA NAPRAWDĘ TAKA JEST :) - z racji zajmowanego przez nią stanowiska w fazie wstępnej nie chcę ujawniać jej wizerunku Panów odważnych i zdeterminowanych zachęcam do przesyłania zgłoszeń na adres: poszukiwany_partner@onet.pl W skrócie proszę napisać kilka zdań o sobie oraz dodać zdjęcie. Ogłoszenie nie jest żartem.

Gość gość
Hej. Znalazłaś tego partnera? W tym roku, w lipcu ,to ja mam wesele na które nie mam z kim iść. Ciekawa jestem czy w sieci udało Ci się znaleźć kogoś fajnego. Pozdrawiam