Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój kolega mi powiedział, że jestem łatwa

Polecane posty

Gość gość

A wiecie czemu? Bo spotkałam się kiedyś z kumplem kolegi, łaziliśmy całą noc, gadaliśmy na różne tematy, wygłupialiśmy się, całowaliśmy się. Dla mnie to była zabawa, taka przygoda (do łóżka z nim bym nie poszła, choć on pewnie chciałby). To druga taka sytuacja, bo kiedyś spotykałam się z chłopakiem, całowaliśmy się i on mnie zapraszał do siebie, ja młoda 16 letnia siksa byłam, ale wiedziałam, w co próbuje mnie wkręcić i zerwałam znajomość. Poza tym byłam w jednym stałym związku (chłopak biegał za mną 4 miesiące, nim byliśmy razem, a znaliśmy się trochę dłużej), który jednak dość szybko się zakończył. I w sumie tyle z bliższych niż przyjaźń związków z facetami (choć niektórzy chcieli i proponowali więcej) Próbowałam kumplowi wytłumaczyć, że przecież ja się nigdy nie oszukiwałam, że to będzie love forever i lubię swobodę, ale nie chciał mnie słuchać... Nie rozumiem Was, mężczyźni. Wy chyba najbardziej powinniście rozumieć takie zachowania. A ten kolega potraktował mnie, jakbym latała i to w dodatku do łóżka z co drugim poznanym..

Gość gość
(a ja tego kumpla kolegi opisanego jako 1 syt. znałam już wcześniej, ale słabo. Zauroczył mnie, dogadywaliśmy się super i to spotkanie i całowanie się to był po prostu impuls - nie żałuję tego)

Gość jak krasc to miliony
a nie zdazylas go zapytac za ile mu staje?

Gość gość
twój kolega to jakis p***b, jesteś normalną laską, są takie co robią gorzej..

Gość gość
Do oceny czy ktos jest latwy wystaczą jego poglądy, nie musi to byc doswiadczenie seksulane. Na ich podstawie duzo mozna przewidziec.

Gość gość
Kolega: primo : nie rozumie słowa "łatwa"; secundo: jest zazdrosny nie przejmuj się i nie tłumacz, w razie czego powiedz mu, że nie masz obowiązku się tłumaczyć

Gość gość
No ja nie mam poglądów, że rzucam się na każdego faceta. Jedynie na takiego, który MNIE pociąga i MI się podoba, a i to wiadomo, nie zawsze :)

Gość gość
a nie jesteś łatwa? Łatwa to taka która z każdym chętnym chodzi do łóżka.

Gość gość
On sam jest z kobietą, która go podrywała, on to zauważył i się jej nadstawił, bo chciał z kims być, tak mi się wydaje

Gość gość
No ja z każdym chętnym definitywnie nie, wielu olałam

Gość gość
Poza tym ja do łóżka z nikim jeszcze nie poszlam tak w 100 proc, jestem dziewica :P

Gość gość
Bezedury, seks jest wspaniały i nic nikomu do tego z kim i jak go uprawiasz :)

Gość gość
Ale tu nawet nie o to chodziło, a o samo całowanie się :) więc cóż...