Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Doriss77

jak Mikoaj się spisał?

Polecane posty

Gość Doriss77

Piszcie - zwłaszcza o oryginalnych prezentach :)) może chcecie się powymieniać ;) ja najbardziej cieszę się z książki pt. "rok z życia" oczywiście mojego :) autorski pomysł i wykonanie mojego faceta (żeby nie było że reklama jakiejś firmy), obiecał co roku taką :)) bo po co wywoływać setki zdjęć (lub nie wywoływać wcale - jeszcze gorzej).

Gość finika
Nie narzekam na mikołaja! Pod choinką było pełno prezentów. mi samej skapnęły 4 sztuki! Tradycyjnie kosmetyki, słodycze, ale też fajnie bo dostałam odzież termo idealna na narty!

Gość Daisys
ja też mam odzięz termo i to w dodtaku Fjorda a poza tym płyta Ed Sharon'a i mojego ulubionego m.Bubble :))

Gość Yama
U nas książki, płyty i słodycze. Z książek niewiele co mi się podoba, ale przeczytam. Zawsze czytam te, co mam w prezencie. A ze słodyczami to Mikołaj trafił :) Ulubione Ptasie Mleczko z Wedla i do tego Torcik Wedlowski z napisem :) Dziś trzeba te kilogramy spalić żeby jutro dobrze wyglądać. Do siego :)

Gość gość
tel., skarpetki- 3 pary, szalik, rekawiczki, czapka, kosmetyki, pizama.

Gość gość
ja dostalam pieniadze, kosmetyki, slodycze i tablet, chociaz potrzebuje nowa komorke, no ale darowanemu koniowi....

Gość gość
u mnie w tym roku super...widocznie byłam bardzo grzeczna ;)...świetne kosmetyki pielęgnacyjne, niezły podkład, wspaniała odżywka do włosów 12 w jednym, a za uzbierana kase kupiłam 2 pary kozaków: czarne i brązowe (te ostatnie szczególnie piękne) :)

Gość finika
Daisys Mi się trafiło SPAIO! bardzo się cieszę, bo to dobra marka :)

Gość gość
niezle biorac pod uwahe ze w worku niusl ziemniaki zamiast prezentow :classic_cool:

Gość gość
U mnie 2 sukienki, paletka Naked 3 ,i bilety na marcowy koncert EUROPE, jestem przeszczesliwa i to wszystko od meza bo w tym roku nie jechalismy do polski na swieta. Szczésliwego Nowego Roku dla wszystkich :)

Gość housis
u mnie brat dostal termo ciuszki, ja, tato dostal czapke, wszyscy łażą w termicznych ;]