Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

było mi dziś bardzo źle i smutno i wiecie co

Polecane posty

Gość gość

poszłam do kościoła, spóźniona 20 minut i coś mnie tknęło i poszłam do spowiedzi... i pomogło i to bardzo... trafiłam na jakiegoś mądrego księdza, zasugerował żebym posłuchała wykładów Augustyna Pelanowskiego... pomyslalam, a po co mi to, ale wlaczylam to i nie zaluje... nie wiem, pisze to, jakby ktos tez sie czul psychicznie okropnie jak ja dzisiaj i zeby pomoc ludziom w podobnym nastroju... bo mi przez te swieta cale zycie przed oczami stanelo i zdalam sobie sprawe, ze jestem samotna (28 lat, brak faceta, brak znajomych i dzieci)... czesc z was sie bedzie smiac, trudno, ale te wyklady sa naprawde bardzo madre i po wysluchaniu czlowiek inaczej patrzy na swoje problemy, z innej perspektywy... moze komus moj wpis pomoze

Gość gość
a moze bys chciała poznac wartosciowego faceta bo na forum niechce z toba pisac podaje muj email scoti88@poczta.onet.pl muj nr gg 7179874

Gość gość
Mnie też było tak źle..

Gość gość
mozemy sie poznac, ale to nie gwarantuje, ze bedziemy parą ;) znajomych dobrze mieć :) czy 88 to twój rocznik?

Gość gość
wrzuc link do tych wykladow

Gość gość
tez chetnie pogadam,gg:40121622

Gość gość
kochana, ale mi nie chodzi o polityke kosciola, tylko, ze odkrylam cos, co mi psychicznie pomaga ... ja wiem, ze dla wielu cos co sie uslyszalo w kosciele, to musi byc niefajne, ale ten cały Augustyn jest rekolekcjonistą i gada jak psycholog, no fakt, ze z elementami Pisma Św. no i niekoniecznie jest to do przyjecia dla niewierzacych... mowi o lękach np., mi akurat pomogło, moze sie komus to przyda, nie kazdy wie, ze takie wyklady sa, tez nie wiedzialam

Gość laska na pstrym koniu
mnie najbardziej pomaga jazda na koniu nic na to nie poradze ze sa rozni ksieza i rozne koscioly