Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Świadkowie Jehowy to sekta i głęboka patologia. Są gorsi niż islamiści

Polecane posty

Gość gość
miałem kontakt ze świadkami jehowy i to bardzo porządni, przyjaźni i pomocni ludzie, krzywdy nikomu nie robią, a że mają swoje przekonania to inna sprawa, niech każdy ma swoje i tyle. Czy to sekta? Może i tak, ale dopóki krzywdy nie ma to nie widze problemu. Nie jestem ani za ani przeciw, a raczej neutralny w stosunku do religii. Islam to nie religia tylko przykrywka na radykalne cele

Gość ważne są zasady
gość 2015.03.01 podoba mi się to że jehowy mają zasady moralne i odrzucają tych którzy ich nie mają, a w obecnym świecie coraz mniej ludzi ma morały, nic dziwnego że chcą się odizolować od tego syfu społecznego głównego nurtu.... akurat mieszkanie bez ślubu i nieślubne dziecko to upadek moralny którego nie tolerują i mają racje

Gość gość
A jak wygląda u nich " mieszanie krwi' ? Chodzi mi o tzw "rajską noc"... podobno raz w roku taka się odbywa i wtedy wszyscy z wszystkimi mogą się kochac do woli....

Gość gość
Ze co??Bzdury.Nie ma zadnych nocy, poganskich rytualow, tajemnych sakramentow.Jest tylko studiowanie Biblii i zycie zgodnie z jej zasadami.Gdyby chociaz katolik raz w zyciu przeczytal troche wersetow z Biblii i pomyslal nad ich znaczeniem, zastanowil sie to tez by troche zmienil nastawienie do swojej religii.p.s. nie jestem swiadkiem, ale ich znam.

Gość gość
żyją wg biblii? a ja znam takich którzy chlają na potęgę...

Gość gość
Pierdoły piszecie co niektórzy.Moja matka jest ŚJ,siostra została wykluczona i normalnie utrzymujemy ze sobą kontakty.Matka wzięła ślub z muzułmaninem i nikt się nie wtrąca ze zboru.Jedynie pytali czy jest dobrym człowiekiem bo różne chodzą stereotypy o arabach. Nie wchodzą sobie w drogę jeśli chodzi o religie.Mama chodzi na zebrania a on odprawia te swoje modły na dywaniku zamykając się w pokoju. To co mi się podoba u ŚJ o czym nie można powiedzieć o katolikach to to że jak ktoś mocno zgrzeszy zostaje wykluczony i sie nie patyczkują. A w kościele pedofilie zmiatają pod dywanik i przechodzą do porządku dziennego. Widzieliście ŚJ który by bił,chlał czy siedział w więzieniu? Ja nie. Za to katolików jest tam mnóstwo

Gość gość
No wlaśnie moi sąsiedzi są Jehowcami i libacje u nich to norma... a ta pani to potrafi więcej wychlać niż facet... sama widziałam więc piszę prawdę...

Gość gość
A jak u nich z przetaczaniem krwi? wolą śmierć niż transfuzję?

Gość gość
Bo to debile... fanatycy... wolą aby im dziecko umarło zamiast ratowac... czy tacy ludzie są normalni? na pewno nie.... to po prostu psia wiara - zwykli popaprańcy... powinno się takich zamykać w wariatkowie...

Gość gość
jednym slowem "szambo"

Gość Karol Krasek
Pomimo przemocy w rodzinie ze strony męża straciłam prace chociaz przełożeni o tym wiedzieli i napewno nie znajdę nowej, chyba sie o to postarają. Chodzą za mna jakieś męty przeważnie stare baby i dziady z siatkami, gadają jak nacpani, ubrani w łachy, przepoceni i brudni. Gdy ide do Sądu to przechodzą koło mnie i mówią słuchaj, wyzywają, to jest zastraszanie. Oczywiscie śledzenie to podstawa, patrzenie gdzie, z kim, po co, podsłuchiwanie, utrudnianie życia. Mówią ze nigdy nie będę mieć spokoju. A jak coś to nienormalna. Na policji gdy policjant klął od k**w nikt mu uwagi nie zwrócił. Do tej pory pracuje Rafał Drąg w Wieliczce, jeżeli sie tak nazywa. W Sądzie oczywiscie nie mogłam udowodnić winy męża ktory sie znęcał. Często jakieś psychole łażą za mna i gadają od rzeczy. Stosują odpowiedni kolor ubrań. Raz taki idiota ubrał sie na czarno i gadał głośno to dla mnie to dla mnie...Często kolorki przyciągające uwagę czerwony, różowy. Im bardziej p******y tym jaskrawszy kolor. Głośne rozmowy, sztuczny tłok to najczęściej. No gapienie sie, przy tym są to najczęściej osobnicy obleśni, niskie kurduple staruchy najczęściej, chcący pokazać swoją wyższość, ale najczęściej to idioci. Nie wiem co to za sekta, ale przyp*****laja sie do matek, najczęściej je wykorzystują, nie chodzi tu o seks ale o wykorzystywanie w kazdy inny sposób. Zastraszanie, klniecie, wyzywanie, osłabianie poczucia wartości obiektu itd Oczywiscie znajdzie sie zainteresowany taka mamuśka, ale na końcu jej powie ze jest za stara lub wybierają do tego pedała oblecha, idiotę. Oczywiscie ów osobnik ktory chciał mi podać rękę prosił zebym sie otworzyła co niniejszym robię. Oczywiscie jestem zastraszana ze w Kobierzynie skończę, nie będę miała gdzie mieszkać, koło domu pies u sąsiada ujada non stop, w nocy zakłócanie ciszy nocnej, policja oczywiscie ci nie pomoże. Oczywiscie wycie karetki obowiazkowe kolo domu pare razy na dzien nagrane i puszczane, rzadko prawdziwe.

Gość RebelPrince
z Turcji i jestem starym świadkiem Jehowy. wszyscy muzułmańscy nie terroryści, ale ludy terrorystyczne% 99 muzułmańskich. ale ta prawdziwa polska ludowa faszystowska

Gość gość
Zgadzam się są zakłamani, natrętni, fałszywi i wkurzający z tym chodzeniem po domach non stop, zaczepianiem w parkach, na ulicach, na przystankach itd.

Gość gość
Czesto sekty chcac zastraszyc ofiare krzycza do nich np na drodze jakies brednie, kaza im gdzies jechac i tym podobne. Czesto wspolpracuja z k*****i ktorym jest wszystko jedno i pokazuja ofierze k***e zeby sie bala ze skonczy tak jak ta k****. Sekty ogolnie maja czlonkow i czlonkinie podobnych z fizjonomii do Frankensteina wiec chyba czesto korzystaja z uslug kurw bo normalni ludzie nie gustuja w maszkarach i psycholoch.

Gość gość
to sa falszywi prorocy potomkowie diabla