Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszystkie mnie olewają!!!

Polecane posty

Gość gość

Jak miałem 19 lat to dla dziewczyny dla której zrobiłbym wszystko stałem się przyjacielem. Potem zdobyłem inną, kochałem ją ale ona mnie nie, przez miesiąc udawała dla mnie boginię a potem przyszło "rozliczenie" rozstała się i namówiła byłego faceta na powrót bo jak to określiła "on jest tym jedynym i jego kocham". Teraz spotykam się z dziewczyną ale... początek był taki że pijani wylądowaliśmy u niej. Trzy pierwsze randki to pocałunki a potem coraz gorzej, ona przestała odpowiadać na smsy, sama do mnie już nie pisze, na 10 randce nie pozwoliła się pocałować. Czuje się jak zero, bez problemu się umawiam ale potem nic z tego nie wychodzi, one po prostu rezygnują. Jedna uważała mnie za nudziarza a druga olała...

Gość gość
Nawet tu mają mnie gdzies.

Gość gość
Wkurza mnie to bo była mówiła o swoim byłym jakby nie wiadomo co dla niej robił a moje starania miała gdzieś. Dla nowej starałem się być taki jak on, zaskakiwałem ją a ona tez to olewa. To jest męczące bo czuje się jak facet którego nie da się kochac.

Przyjdzie Twoj czas i bedziesz mogl przebierac jak w ulegalkach ;) powiem tak. Mlode dziewczyny czesto wybieraja jakichs posrancow, z bardzo dziwnych powodow. Pozniej zaczynaja sie ogladac za milymi kolesiami, ktorych kiedys nie chcialy. Nie wiem o co w tym chodzi, ale tak to funkcjonuje juz od lat i poki co nie zmienia sie.