Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy możliwe aby dentysta nie zauważył próchnicy w zębach?

Polecane posty

Gość gość

Byłam u dentysty po 12 latach i byłam przygotowana na wiele złych wieści o stanie mojego uzębienia. Ale ku mojemu zaskoczeniu ona powiedziała ze mam tylko jedną malutką dziurkę pomiędzy jedynką a dwójką. I teraz zastanawiam się czy nie isc do innego dentysty, tak dla pewności. Czy istnieje szansa ze dentyska młoda , niedoswiadczona nie zauważyła by próchnicy?

Gość gość
Nie chce mi się az wierzyć w to bo po pierwsze pije dużo coli, po drugie szczotkuje tylko 2 razy dziennie zęby. Nie wiem ale mam przypuszczania ze to nie możliwe

Uwielbiam mlodych dentystow! Z mojego doswiadczenia wynika, ze sa rzetelni. Wszystko sprawdzaja dwa razy, w przeciwienstwie do ich starszych kolegow. Jesli chodzi o mnie mlody dentysta jeszcze nigdy sie nie pomylil. Dentysta doswiadczony? Wymienilam na takiego po studiach i jestem mega zadowolona.

Gość gość
No to ok, ale w takim razie czy jest możliwe? Nie wiem czy powinnam to sprawdzić dla pewności u drugiego?

Gość gość
Dentyści... Chodziłam do jednego dentysty 20 lat.. Nie dość że okazało się że mam mleczny ząb ( a mam 28 lat) + moje zęby trzonowe mają po 6 plomb !!! Bo chciał na mnie zarobić i robił mi cały czas te same zęby w dzieciństwie

Jesli Cie to gryzie, to sprawdz u drugiego, tak dla spokoju ducha. Czy to mozliwe? Tak! Ja tez na poczatku bylam zaskoczona. Szczotkuje zeby zazwyczaj 2 razy dziennie, czasem czesciej, raczej z rzadka. Coli nie pije, to fakt. Za to hektolitry kawy, herbaty no i sporo czerwonego wina. Od lat jedynie wymiana starych plomb :)

Gość gość
Dzięki, sprawdze dla pewności bo to dla mnie straszne zaskoczenie

Gość gość
Dentysta powinien mieć profesjonalne podejście do tego co robi, chociaż roznie to bywa. Ja wielokrotnie nacielam się na roznych „specjalistów”. Na szczescie siostra polecila mi klinike http://www.neodentica.pl/ i tam wreszcie trafilam na sensownych lekarzy. Zawsze wszystko robia dokladnie i profesjonalnie a dodatkowo bardzo delikatnie

Gość gość
Dentysta powinien mieć profesjonalne podejście do tego co robi, chociaż roznie to bywa. Ja wielokrotnie nacielam się na roznych „specjalistów”. Na szczescie siostra polecila mi klinike http://www.neodentica.pl/ i tam wreszcie trafilam na sensownych lekarzy. Zawsze wszystko robia dokladnie i profesjonalnie a dodatkowo bardzo delikatnie