Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochany,tęsknisz tak jak ja!

Polecane posty

Gość gość
Bronię bo nie dam sobie wmówić ze jestem taka czy owaka skoro sama wiem lepiej.Gardzę i brzydzę się fałszem,kłamstwem,przemocą,wyuzdaniem,wulgaryzmami,pijaństwem,narkomanią,i wszystkim co odbiega od normy.Mam swój honor i swoja dumę,a ..i jeszcze jedno nikt nie będzie mnie nazywał żadną desperatką ,bo na nikim mi nie zależy.s*

Gość gość
Znowu jakiś podszyw wyżywa się moim kosztem.Ale pisz sobie ile chcesz,tylko nie wmawiaj innym,że to ja pisałam.Niestronie od alkoholu i innych używek,uważam że wszystko jest dla ludzi,nie krzywdzę jednak innych zażywając małą dawkę w towarzystwie.S

Gość gość
wynocha stąd ! i nie pisz więcej za mnie! ,czy zrozumiesz zobaczymy.Boże ,Masakra ...totalna masakra!.s*

Gość gość
debilka. s. :P

Gość gość
gdybyś cokolwiek idiotka wiedziała na mój temat to nie pisałabyś w ten sposób.Jestem największą przeciwniczką,aborcji,pijaństwa i narkotyków oraz papierosów też.To ja trzymam dzieci z daleka od teściowej która szlaja się po knajpach ..nie utrzymuję z nią kontaktu choć mieszka za płotem i to ja wyciągnęłam swojego męża a pijaństwa a teraz wyciągam go z lekomani ,więc uważaj co piszesz i w czyim imieniu bo chyba przy spowiedzi nie byłaś albo znów musisz pójść ,Twoje oszczerstwa są podłe ,ale nikt Ci w nie nie uwierzy bo wszyscy mnie znają..i mają o mnie doskonałą opinię.Jako jedyna z rodziców pojawiłam się w szkole na zebraniu przeciwko narkomanii i alkoholizmowi w szkołach ,choć moje dziecko nie sprawia mi tego typu problemów,a gdzie była reszta rodziców?Poszłam ,wysłuchałam złożyłam podpis,zostałam doceniona jako odpowiedzialna i troskliwa matka.Sama wydaję świadectwo o sobie i nie próbuj psuć mi opinii ,bo Ci sie to nigdy nie uda.Choćbyś tu milion S napisała.Zresztą teraz używam -s*;-))))))))))))))))))))))))

Gość gość
Ty s* wy/p/ie/rdoo/laj stad!Jazda kanalio niemrawa,przygłucha oślico!Woon,