Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Coraz więcej samotnych matek zenada

Polecane posty

Gość gość
Samotne matki to zwykłe głupie puszczalskie szmaty! Kto to widział mieć 20/ 20 pare lat mieć dziecko bez ślubu i bez męża?! Żadna porządna kobieta nie dopuściłaby do takiej sytuacji!

Gość gość
szybkie ******ie, bo koleżanki już mają dziecko i są po ślubie, ciąża, szybki ślub i szybki rozwód, bo się okazuje po roku, że to "nie ten", choć po miesiącu skacze do łóżka i daje mu. faktycznie, dużo o życiu trzeba wiedzieć, żeby to zauważyć.

Gość gość
no niestety, ale mało która się przyzna, że po pół roku to już dla niej miłość i wielki związek. człowieka się nie da poznać, a co dopiero planować z nim życie... no ale cóż, ich sprawa. niech teraz nie płaczą, że mają dzieciaka i bez ojca.

Gość gość
hehehe, sama prawda.

Gość gość
najwięcej jest takich w wieku 20-26 lat.

gość 2015.02.16 Jako uczciwy, zaradny, znający swoją wartość mężczyzna jestem zniesmaczony faktem, że w tym kraju brakuje odpowiedniej dla mnie partii na żonę. Ubolewam nad faktem, że istnieje grupa mężczyzn, która w swojej niepohamowanej chuci zrujnowała życie wielu kobiet i wciąż rujnuje kolejnym. Ubolewam nad faktem iż ci mężczyźni obdarzeni są takim rzadkim darem przekonywania do siebie kobiet jedną po drugiej. To właśnie przez nich normalni, uczciwi, nastawieni na rodzinę faceci nie mają z kim tej rodziny założyć. Do samotnych matek nic nie mam, ale generalnie nie związałbym się z osobą mającą dziecko. Wpychanie się w czyjeś życie "na trzeciego" to nie jest styl prawdziwego dżentelmena. Pozdrawiam. xxx Z pierwszą połową twojego posta się zgadzam, mądrze napisane. Ale niestety dalej pokazujesz tylko jaki jesteś ograniczony umysłowo. Bo przecież nawet taki facet, który z początku wydawał się kobiecie uczciwy i wartościowy, po tym gdy dowie się o ciąży pokaże swoje prawdziwe oblicze i porzuci dziewczynę. Nigdy nikogo się nie pozna. Poza tym przecież nawet mężowie porzucają ciężarne żony, a przecież skoro się z nią ożenił to chyba ją kochał, więc czemu ją porzuca w 8 miesiącu ciąży? Albo zdradza. Pełno takich przypadków. Nigdy nie pozna się dobrze człowieka i nawet taki spokojny domator, bez nałogów, może porzucił dziewczynę w ciąży, bo się przestraszy odpowiedzialności. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx (tu się zaczyna moja wypowiedź) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx A rozmawiać o dzieciach i rodzinie to nie łaska? Tylko o penetracjach, doopach, pochwach, orgazmach, kasie i obgadywaniu sąsiadów, telenowel i innych sratatatach gadacie? TO CO TO ZA ZWIĄZEK KURNA??? Same sobie winne! Trzeba było poruszyć temat dzieci, planowania rodziny, przyszłości, ale jedna z drugą się bały, że ich wymarzonych roochacz, piękny jak z obrazka ucieknie po takiej rozmowie!!! I uciekłby! A teraz głupie szukają wymówek i alibi, że faceci źli! Wystarczyło pogadać to byście się same uratowały przed samotnym macierzyństwem. Zainteresowany facet ZAWSZE planuje dzieci z kobietą którą traktuje POWAŻNIE! Ale wy bałyście się, że go stracicie i jak zwykle liczyłyście, że jakoś to będzie. POMYŁKA! Jesteście patologią i same się w nią wpakowałyście. WARA OD NORMALNYCH CENIĄCYCH SIĘ FACETÓW!

Gość gość
Nie znam żadnej porządnej kobiety, która została samotną matką. Dziś kobiety się puszczają masowo z jakimiś degeneratami i stąd zjawisko samotnej matki. Bardzo często taka puszczalska ma dziecko z romansu z żonatym facetem, którego uwodziła gdy miał kryzys w małżeństwie.

Gość gość
11.09 znam jedną samotną matkę, dwie, sorry jedna została wdowa, to moja ciocia, porządna kobieta, jej facet sie utopił jak kuzynka miała chyba 3 miesiące druga samotna matka to niestety inna moja kuzynka (nie ta od cioci), ale jest mi wstyd za nią i nie chciałabym, by ludzie mnie z nia kojarzyli; to, co zrobiła to bylo k******o z wielkiej litery puszczała się juz kilka miesięcy po porodzie i jej facet odkrył na kompie nagrania striptizu, jaki robiła przed kompem gdy mąż był w pracy jaka głupia, wysyłała to również do internetu facet to odkrył i się załamał totalnie, ona potem przy rozwodzie chciała mu dzieciaka zabrac, on był dobrym chłopakiem, bo widać, juz na ich ślubie mi cos nie pasowało

Gość gość
Cieszę się, że społeczeństwo jest wrazliwe na tę tematykę. niestety na tym forum niejednokrotnie czytałam wypowiedzi kobiet w stylu: dziecko dla mnie znaczy więcej niż jakies tam koleżanki, podróże i tępy facet, również od kobiet, które nie piszą jakoby miały tępego faceta, raczej zakładają, ze faceci są tępi. Wiele kobiet rozważa również zapłodnienie bez faceta, np. w bankach spermy lub bez wiedzy partnera, byle mieć dziecko. ja myśle, że ten temat omawia skutki tak obstawionych priorytetów życiowcyh. Kobietom nie zalezy bowiem na rodzinie, lecz na zaspokojeniu własnych żądz. Niestety gardzę taką postawą. I nie wiem po co z ogóle funkcjonują miejsca jak dom samotnej matki. Z nazwy kojarzą mi się ze schorniskami dla psów. Kobiety porzucone, wyrzucone. Zawsze młoda dziewczyna wie, że może w takie miejsce pójśc i dlatego potencjalne samotne macierzyństwo jej nie przeraża, bo podatnik zapłaci i tak. Gdyby definitywnie taka kobieta trafiała z dzieckiem pod most, to wówczas każda kobieta 5 razy zastanowiłaby się przed pójsciem za swoim magicznym instynktem.

Gość gość
Samotne macierzyństwo bierze się głównie z nieposzanowania tej fundamentalnej dla społeczeństwa jednostki, jaka jest małżeństwo. Z przekonania, że małzeństwo jets w rodzinie opcjonalne, z umaterializowania wartości rodziny, z którego wynika, że za rodzinę uznajemy wyłącznie tych, z jakimi mamy wiezy wymierne, czli więzy krwi, które da sie wybadac naukowo. Tymczasem nie na takich więzach rodzina stoi i nie na takich trwa, nie dzięki takim jest zakładana. Zaczyna sie od małżeństwa lub od związku funkcjonującego jak małżeństwo. Jeśli ktoś wyżej w hierarchi ceni rodzicielstwo, to znaczy, że pozostaje w gotowości, by rodziny jako takiej nie było. Tylko nie rozumiem potem tych płaczy. Masz ciało, coś chciało.

Gość gość
Nie żenada, tylko patologia;-)

Gość gość
Ja jestem po 30 ce mam malutkie dziecko i tez musze sie rozwiesc bo ojciec staary kon nie dorosl do obowiazkow meza i ojca. A ma 38 lat. Niestety zmienil sie.po slubie mimo ze.sam chcial myslalam ze facet w tym wieku mhsli dojrzale ze to co mowi jest zgodne z zamierzeniami a mowil pieknie o wspolnhm zyciu milosci wychowywaniu dziecka itd itp.ale zycie go przeroslo. I co mam siedziec z nim meczyc sie.o nie dziekuj***ardzo.

Gość gość
mi sie podoba, ze w tym temacie wypowiadaja sie takze krytycznie kobiety na temat takich pustych dziewuch, ktore sobie dzieci dla zabawy robia. swiadczy to o tym, ze te normalne kobiety jeszcze istnieja.

Gość gość
gość 2015.03.21 x Znowu kretynka gada w stylu urodziłam i mój facet nagle jest dupkiem albo wczoraj się pobraliśmy a dziś mój facet mnie nagle uderzył, poniża, pluje i maltretuje. Chociaż przyznajcie się, że lecicie na degeneratów a nie ciągle to gadanie jak to na porządnych mężczyzn lecicie a część z was jakimś cudem na zupełnie innych wychodzi czy się wiąże.

Gość gość
haha, to jest najlepsze. wyszłam za mąż, a on okazał się dupkiem. przed ślubem znaliśmy się rok. faktycznie, rok to mnóstwo czasu żeby się poznać... no ale niektóre wierzą w bajki i myślą, że po 3 miesiacach zaraz milosc na cale zycie :D oczywiscie łóżko to formalnośc po 2 tygodniach...

Gość gość
to co wy piszecie to jest zal.... fakt zgadzam sie z tym ze dziewczyny sie szmaca z byle kim i po mies znajomosci zachodza w ciaze... ja bylam z facetem 7 lat moj pierwszy chlopak i milosc... po 5 latach zaszlam w ciaze i wtedy zaczelo sie psuc. hormony tak zawladnely moim cialem ze ciagle wszystko mi przeszkadzalo i przez to czesto wynikaly klotnie. Po porodzie sie uspokoilo na tyle ze myslalam ze bedzie juz naprawde dobrze... moj pierwszy spacer z dzieckiem mial byc najlepszym w zyciu a okazalo sie inaczej. spotkałam znajomą, która powiedziała mi co mój ukochany wyrabiał jak ja leżalam w szpitalu. Zdradzał mnie... i co teraz powiecie że jestem szmatą bo obecnie sama wychowuje dziecko...? wcale nie czuje się szmatą i nigdy się nie puszczałam i puszczać nie będę. nie oceniajcie innych bo nie wiecie co was czeka. uważasz , że masz wspaniałego męża, odpowiedzialnego i kochającego to super gratuluje tylko, że pamiętaj nigdy nie wiesz co wydarzy się za kilka lat i to może właśnie Ty zostaniesz samotną matką nazywaną szmatą!!!!

Gość gość
sory za niekompletna wiadomosc, ale laptop mi szwankuje

Gość gość
no i dobrze, widocznie miałaś odpowiedniego faceta, który nie rozumiał, że w trakcie ciąży kobieta ma różne humorki i sobie ****ał na boku. trzeba go było poznać dobrze, zanim zaszłaś.

Gość gość
znowu to durne gadanie w stylu kobiety lecą na porządnych mężczyzn tylko oni w ciągu jednej sekundy stają się dupkami, draniami, chamami, burakami, ru/cha/czami, zdradzaczami itp. Zacznijcie naprawdę interesować się porządnymi chłopakami i mężczyznami a znikną samotne matki a na pewno zmniejszy się ich liczba o ok. 75-80%

Gość gość
święte słowa.

Gość gość
samoitne matki biorą się z tego, ze maja zle wyobrazenie o zyciu. sa niedouczone, proste, bez szkół i wychowane na koleżankach. mało która słuchała matki, jak trzeba było, poszła z byle kim do łóżka, bo już czas żeby zaciążyć, a pote,m płacz. same jkesteście sobie winne.

Gość gość
Banda idiotow i prostakow..takie typowe dla polaczyn. Siedziec i n*******lac na kogos a sami k***a swieci tacy...wp*****lac sie i komentowac innych..

Gość gość
Wytlumaczcie mi dlaczego i po co interesujecie sie innymi???????? Bo nie rozumiem w ogole

Gość gość
Dobrze, że wypowiedź z 10:13 nie jest prostacka :D Jak widać kogoś to trafiło w dziesiątkę :D Też taka jesteś? Widocznie nie masz ułożonego życia :D

Gość gość
A ty lepsza? Juz ocene wystawilas hahahhahahahahaha Po co sie interesowac zyciem innych .. wyjasnij

Gość gość
gość dziś A ty lepsza? Juz ocene wystawilas hahahhahahahahaha Po co sie interesowac zyciem innych .. wyjasnij x A ty po co tu wchodzisz? Nie jestem tą, której się pytasz ale sama wchodzisz na forum i się dopytujesz bo interesujesz się innymi.

Gość gość
a potem zużyte i po 30 facetach chcą normalnego związku. tiaaaa.... na ulicę już wyjść się nie da, bo całe miasto taką zna.

Gość gość
Kobietom imponuje jak facet bzykał co popadnie ale mężczyznom to u kobiet wcale nie imponuje a wręcz przeszkadza. Zrozumcie to kobiety, że mężczyźni oczekują czegoś innego niż wy.