Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam okrutne rozwolnienie

Polecane posty

Gość gość

Leci mi z otworu tylnego już od rana, piję, nawadniam się ale nic to nie daje. Ufafrałem już 5 par spodni, w domu czuć nieprzyjemny zapach, teściowa zwymiotowała z tego powodu, czy nalezy dzwonic po pogotowie jak 7 godzin trzyma mnie rozwolenie? Dodam że nic nie jadłem od rana tylko pije i co wypije to od razu na kibel.

Gość gość
Moze to grypa zoładkowa.Moj mąz przez to przechodzi.Pogotowie nie przyjedzie do za przeproszeniem sraczki.Uzupelniaj elektrolity. Na to nie ma leku. Jesli to zatrucie to węgiel moze pomóc .

Gość gość
w aptece sa pampersy dla doroslych, refundacja z nfz nawet ci przysluguje zakladajac ze srajac sobie po nogawkach pojdziesz do rodzinnego po skierowanie potem do oddzialu nfz po drugie skierowanie a nastepnie do apteki ktora akurat takie z refundacja sprzedaje :classic_cool:

Gość gość
ha ha ha bardzo śmieszne. A ja nadal mam okrutne boleści i rozwolneinie mnie tłucze.

Gość gość
Tylko sraczka a gorączka ,wymioty ?

Gość gość
to nie ma bys SMIESZNE tylko PRAWDZIWE a tak widzisz jest w polsce panie premierze jak rzyc? :classic_cool:

Gość gość
nie mam gorączki, tłucze mnie tylko sraka

Gość gość
Jak masz gdzies niedaleko szpital to wal do szpitala albo do nocnego lekarza.Mozesz zadzwonic na Pogotowie i spytac co robic.

Gość gość
zjedz wegiel wypij gastrolit i niech cie lekarz ale nie KONOWAL obejrzy... a nie jest srodek nocy, zacznij od lekarza, sa ostre dyzury :classic_cool: