Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

higiena polakow a spontanicznosc

Polecane posty

Gość gość

Kiedys kolezanka mi opowiedziala taka historie ze jak byla na macierzynskim mezulek wpada z budowy do domku jest inzynierem zastajac ja przy mieszaniu zupki zaczal sie przytulac katem oka zauwazya dziurawe skarpetki oraz wyczula intensywny pot ..Kiedy odmowia oskarzyl ja o brak spontanicznosci ...pozniej dzwoni do mnie i opowiada a ja na to innym razem miej juz wanne pena wody i kupuj mezowi nowe skarpetki a jak jest u was ?macie pedantow czy tez weekendowych czyscioszkow ..

Gość asystent doctorre amorre
spontanicznie oblizuje skalpele przed operacja

Gość gość
Moj zawsze czysciutki, pachnacy, ogolony, ale wiem ze trafil mi sie rodzynek :) bez nalogow, pracowity, rodzinny facet :)

Gość gość
gość dziś Nie, rodzynek się trafił koleżance autorki.:D

Gość gość
Pewnie ten twój rodzynek nawet nie wie co to jest budowa ;P Na budowie ma prawo być czuć potem, podobnie jak na sali gimnastycznej, czy w siłowni. Co innego na balu. Ale swoją drogą, uważam, że takie zachowanie to brak spontaniczności. od czasu do czasu taki numerek kręci.

Gość gość
zwłaszcza, że pani mieszająca zupkę (hahaha) pewnie była w sukni bez plec i brylantowych kolczykach, no to jak do takiej damy podejść prosto z budowy... niektórym to się w głowie naprawdę poprzewracało...

Gość gość
Wiadomo, że po pracy nie będzie emanował świeżością. Mój zawsze przyjeżdża do mnie pachnący, ale jakby raz na jakiś czas przyjechał prosto z pracy myślę, że nie miałabym nic przeciwko.

Gość gość
Zwłaszcza latem,człowiek się poci itd.