Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co uważacie o serialu " Rodzinka.pl" ?

Polecane posty

Gość gość
"W serialu nie są przedstawienie bogacze a klasa średnia,a widać ze większość kafeteria to biedota " Słuchaj. Nie. Oni mają wyższe standardy życia na pewno niż ludzie którzy mają poczciwe i niewyremontowane mieszkanie w bloku. Dom jak dom ale jest tam pokazywane nowe też wszystko co widać ewidentnie że tu telewizja działa i to że oni prywatnie są polskimi celebrytami. Tu widać że mamy do czynienia ze sztucznym tworem podobnie jak w studiu telewizji śniadaniowej, a nie z życiem. Natomiast bogacze ? Nie. Uważam że w warunkach polskich żadna produkcja nie pokazała nigdy i nie pokaże prawdziwego bogactwa na miarę bogactwa na które żeśmy się napatrzyli w produkcjach amerykańskich już choćby w latach 80-tych, czy nawet bogactwa telenowel brazylijskich gdzie były ogromne hacjendy ze służbą. Nawet jak ktoś próbuje pokazać to bogactwo w jakimś innym filmie to nigdy mu to nie wychodzi. Zawsze widać że tu jest Polska. Nie ma nigdy wymyślnych ogromnych architektonicznych wnętrz. I nawet na to nie liczę. Dlatego właśnie nie lubię polskich filmów bo to co sie tam pokazuje to ja mam na co dzień w życiu. To po co mi oglądać podobne nudy i dziwie się strasznie ludziom którzy oglądają codziennie rozmowe jakiejś Hanki z Anką z biura która zadzwoniła to jakiegoś Tomka

Gość gość
Nie mozna brac przykładu z tego serialu pokazane jest niechlujstwo dzieci grajacych w serialu

Gość gość
O ile pierwsze serie byly nawet ok, to teraz ciagniecie na sile. Ani bawi, ani smieszy.

Gość gość
Wszyscy goscie i domownicy w buciorach na kanapie. Jak by mi kumple syna w buciorach na kanape wpakowali sie to wp*****l.... I te odzywki dzieci do siebie. Masakra

Gość gość
W tym serialu pokazane jest jak mozna byc takim niedołeznym i niechlujnym oraz bałaganiarzem to jest zenada

Gość Fdse
Moze mi ktos wytłumaczyć dlaczego najmlodszy z rodzinki.pl chodzi caly czas w domu w czapce?nawet raz jedli kolacje i tez siedzial w czapce!!!czy to jest jakas nowa moda?nie wiem mnie to denerwuje

Gość gość
dno,dno i dno do kwadratu.Serial napisany dla zabicia wyrzutów sumienia że takich debili dzieciaków się HODUJE.Snoby,egoisci,nieuki,,brudasy,alkoholicy,dewianci,zdziecinniali stary,chodzące na obcasach cały dzień "mamusie" z IQ poniżej 70,słowem materiał dla wiochmenów z pejsami...oni dziećmi nigdy sie nie przejmują jak te z serialu

Gość gość
Czy wy wszyscy macie cos z deklem? Buty na stole bo to jest reklama tych butów, wszelkie produkty typu masło , ser tez konkretne firmy, telefon to już na maksa Orange -:) jeden wielki baner reklamowy. Mnie oni śmieszą , nie biorę ńic na serio bo to jest k***a film a nie życie. Dzieciaki zazwyczaj takie sa, matki tez drą ryja bez względu na to ile maja kasy . Dzieci szanują rodziców i nikt tu n

Gość gość
..nikt tu nic nie przejaskrawia. Fajnych maja znajomych i zwyczaje , maja śmieszne teksty i miny . Nie zastanawiam sie czy to jest możliwe , skąd maja kasę i dlaczego babcia ich już nie odwiedza -:) . Ogarnijcie sie ludzie to jest film, fikcja, czasowypelniacz i reklama.

Gość gość
Moi bracia zachowywali się tak samo, a nawet gorzej w stosunku do siebie, jak Kuba i Tomek i tu przynajmniej nie przekaskrawiają, tylko pokazują, jak jest w rodzinie. Mama też nas wyzywała, jak Natalia z filmu, tylko, że moja mama używała jeszcze mnóstwo wulgaryzmów. U nas tylko nie jedliśmy wszyscy przy stole razem, tylko niektórzy brali swoj talerz i szli do innego pokoju. Ale te reklamy orange, osełki, coli, butów New Balance itp trochę irytujące jest.

Gość gość
Ten Kacper chodzi w domu w czapce, dlatego, że ma wszy...

Gość Wrozbella
Świetny, podziwiam Nataloe, jest moim autorytetem.

Gość gość
Wszyscy tylko na dzieciaków dajecie....a popatrzcie jak ci rodzice się zachowują. Matka narcystyczna, wiecznie drąca twarz, manipulująca. Ojciec nazywający synów durniami i debilami. I to jest dobry przykład ?

Gość gość
Jeja to tylko serial! Nikt nie nakazuje wam byc jak oni. Troche dystansu do tego boo bol fooopska jedynie wam wychodzi

Gość gość
Co Wy z tym dobrym przykładem? To jest SERIAL KOMEDIOWY. A nie jakiś dokument czy poradnik życiowy.... Nie raz poplakalam się że śmiechu.

Gość gość
Scenariusz to odgrzewane kotlety, jak Kuba sobie robi kanapke i wejdzie mamusia to wiadomo, ze ona posprzata a jak wejdzie Tomus to wiadomo, ze mu ta kanapke za.j.e.b.i.e, sceny sa bardzo przewidywalne. Watek z Paula i Agata to masakra, ktora malolata (Agata) az tak slini sie do czyjegos ojca? Pierwsze trzy sezony byly super teraz to dno i wodorosty, pomijajac ze Kuba ma tak na prawde 17lat a w serialu studiuje, pracuje i uprawia seks. Pozdro

Gość gość
Mareczek i Marysia wymiatają

Gość gość
na sile robia z nich taka amerykanska rodzinke hehe

Gość gość
Nie lubię. Kiedyś można było oglądać a teraz to tylko reklama reklamy.

Gość gośćyaga
ten serial to denne filmiki dla tępych ignorantow.Wiecznie rozdarta matka całą dobę nosząca buciory na obcasach/pewnie w nich śpi/, zawsze umalowana i z fryzurą prosto z salonu...i reszta ćwierćinteligentnych facecików na 100% nie do naśladowania.Taki serial a`la Bandy dla gospoś domowych.Zamiast śmieszyć przeraża bo strach pomyśleć że jakiś małolat potraktuje TOTO dosłownie...

Gość gość
Fajny serial. Jak u mnie w domu. :P

Gość gość
1. Wszyscy przychodzą bez zapowiedzi, nieraz nawet wchodzą bez pukania jak Mareczek czy Marysia, kiedyś nawet koleżanka najmłodszego syna sama przyszła bo Kacper jej klucz dorobił. 2. Łażą po domu w butach. 3. Natalia wiecznie robi kolacje rodzinne, wypaśne pieczenie itd, a w sumie pracuje 9-17 i to w Warszawie, kiedyś było o jej ponad godzinnych dojazdach, bo sam dom faktycznie mieści się w Nowej Iwicznej za Piasecznem, a w filmie też mieszkają gdzieś pod Warszawą, przy tym na szpilkach, wymalowana, uczesana, jeszcze zakupy nieraz po drodze zrobi i jest wypoczęta, taaa, jaasne ;) 4. Ci koledzy/koleżanki dzieciaków są zbyt śmiałe a,nawet aroganckie wobec Boskich czy Marka lub Marysi. 5. Mareczek nagle nie wiem kiedy pozwolił najstarszemu Tomkowi mówić sobie po imieniu. Nawet Boscy już przestali użyeać zwrotów "przyjdzie do nas wujek Marek i ciocia Marysia" tylko "przyjdzie do nas Marek i.Marysia". 6. Marysia w słoniowej ciąży, chyba ze dwa lata w niej była, a gdy urodziła, jako samotna matka taka super zorganizowana, wypoczęta, a dzidzia ciągle śpi lub grzecznie leży w wózku podczas odwiedxin w domu Boskich. 7. Lokowanie produktu. X Tak, to główne grzechy serialu, no i że bardziej pokazuje takie relacje na styl amerykański. X Nie czepiam się ich poziomu życia, bo skoro ona jest redaktorką wydawnictwa a on architektem więc ma nienormowany czas pracy, w końcu ma swój gabinet i pokazują, że kleci coś tam. Jak najbardziej taki poziom życia jest możliwy, więc tu przesady nie ma, dom na kredyt, w sumie zwykły segment z trzema sypialniami i łazienką tylko na górze, jedno auto pewnie w leasingu - te droższe, ciuchy z sieciówek typu h&m, house, reserved, wakacje w PL, serio, to rzeczywistość. X Serial ogólnie lubię , bo rozluźnia, miło nacieszyć oko tym przytulnym domkiem, nie podoba mi się jedynie ta nowa szara kuchnia, wolałam tę biało-drewnianą. Postać Ludwika i Natalii i w ogóle wszystkich, nieco przerysowane są, bo wszyscy na raz to aż niemożliwe. Ludzie, to komedia, wiadomo, że muszą co nieco przerysować. Nie sądzę by dzieciaki jakoś źle się zachowywały wobec rodziców. Serial oceniam pozytywnie :).

Gość gość
Bardzo lubię te serial, idzie się pośmiać, ale wkurza mnie jednak kilka rzecz. Pamiętam scenę, z któregoś, niedawnego odcinka: przychodzi Filip, otwiera mu Ludwik, mówi mu, że Kuby nie ma, ale może poczekać i coś sobie przekąsić. Gdy potem Ludwik wchodzi do kuchni, Filip siedzi jak król przed zapełnionym stołem, ilością jedzenia można był wojsko nakarmić, a ten bezczelnie popija sobie piwo. Serio? I to jest pokazywane pod wesołą muzyczką? Przecież to zwykłe chamstwo i prostactwo. Przyjść do kolegi do domu, zeżreć pół lodówki i nawet się nie zająknąć? Przekąsić coś to ewentualnie jakąś kanapkę sobie zrobić i herbatę, ale nie wyjadać całego żarcia. Masakra, jakby do mnie taki cham przyszedł to by w podskokach uciekał.

Gość 82Anka82
Ja i moja rodzina lubimy oglądać ten serial, ponieważ przypomina nam po części nasze życie, tyle że nasze dzieci są o niebo grzeczniejsze i ja nie muszę tak ciągle krzyczeć. Również nie uważam, aby to była jakaś mega bogata rodzina, rodzice pracują więc nie ma problemu z pieniędzmi. Jeśli ktoś ma dobre wykształcenie i nie pracuje na prowincji może żyć na podobnym poziomie. Poza Polską tak żyje większość normalnych, przeciętnych rodzin, z normalnymi zarobkami. Dzieci też zachowują się niestety podobnie. Dom jak dom, rzeczywiście meble z Ikea to żaden szał. A że na jedzenie nie brakuje i normalnie ubrania? tak chyba powinno wyglądać życie!

Gość gość
Ale nie spinajcie się tak :D to tylko serial i to komediowy, to nie jest dokument jak żyją polskie rodziny :D

Gość gość
Ja nie lubie w tym serialu tego ze wszyscy sie wyzywaja , Natalia caly czas sie drze , ona nawetnie krzyczy ,tylko drze sie a dzieci tez ciagle sobie ublizaja od debili matolow itd

Gość gość
Przecież to jest zabawne to darcie ryja, chciałabyś oglądać matkę Polkę ? Wez przestań. To sa chłopaki inaczej rozmawiasz z córkami i nie bądź taka oburzona.poza tym jest wiele akcji ktore widzę u sie ie w domu. Zwlaszacza miedzy rodicami, trzymają sztamę, matka jest ważna i kochająca, stara sie dla wszystkich ale ryja tez potrafi wydrzec. Życie. A co do stylu życia to właśnie fajnie ze nie łażą w dresach jak 80% ludzi w domach, popijają winko a nie chleją na umór i wspólnie oglądaj TV i stare albumy ze zdjęciami. Miej dystans , serial komediowy jest na luzie a ty szukas edukacji. Idź do księgarni i kup se książkę tylko wiesz... o prawdziwym życiu

Gość gość
dzieci tez ciagle sobie ublizaja od debili matolow itd x a to mi się właśnie podoba bo to jedyny serial w którym jest tak jak w życiu.. rodzeństwa czesto tak mówią do siebie co nie znaczy ze tak myslą..

Gość gość
osoby ktore krytykuja chodzenie w butach w domu to chyba w życiu poza polske nie wyjechały :) są kraje gdzie chodzenie w butach jest normalne. nie mówie ze to jest dobre, ale nie jest tez to jakiś szok, no bez przesady ludzie, troche obycia by wam sie przydało

Gość gość
Chodzenie w butach po domu jest obleśne . No ale nie ma to jak podniecać sie tym co "zagraniczne ".