Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do facetów o sukienke na studniówkę

Polecane posty

Gość gość

Za miesiąc mam studniówkę i już sama nie mam pojęcia jaką sukienke chce... idę jutro do krawcowej i będe szyć Postanowiłam się doradzić panów, bo koleżanki,znajomych już pytałam,ale im więcej opinii tym lepiej Jestem szatynką ,szczupłą ( chyba) mam 169 cm Chce krótką sukienkę kolor czarny lub granatowy lub kremowy Jaka długość według was jest dobra , jaki kolor , jaki krój ,jaki materiał ? Możecie wysyłac zdjęcia z internetu jeżeli macie Potrzebuje rady :(

Gość gość
duże masz cycki?

Gość gość
Jako facet sie wypowiem Przed kolano najlepiej a nie ledwie posladki zakrywajaca bo wstyd by mi bylo ze taka sz...zabralem na studniowke. Kolor najlepiej czarny taka bez ramiaczek i innych rozszerzona na dole nie wiem jak sie to fachowo nazywa niestety :P a material...ladny :-D nie swiecacy tylko taki matowy i moja siorka nosi spodnice z pianki jakiejs podobno modne wiec moze z pianki.

Gość prawictwo pospolite 125
według mnie biały albo łososiowy .. tak jak w tych linkach które wkleiłem

Czarna najlepsza, najlepiej jakaś obcisła. Wierzcie kobiety że facec***atrząc na ubiór kobiety patrzą nie na to jak jest uszyty tylko na to jak kobieta się w nim prezentuje.

Gość gość
A jak FACET expert powie ci że najlepsza będzie czarna sukienka, koronkowa, z doopą na wierzchu to tak pójdziesz? :p

Czarny to kolor który zawsze pasuje. Ja w ubiorze nie lubię zbytnich udziwnień. Dobry ubiór to taki który sprawia że człowiek w nim dobrze wygląda, a nie taki który sam w sobie przyciąga wzrok. Dobra sukienka powinna podkreślać atuty ciała.

a ja nienawidze kobiet w czarnych minispódniczkach

bo autorka jest nowym użytkownikiem i pewnie go nie widziała

Gość Bartolomeoski
Jak uwżam że jakaś krótka będzie najlepsza. Moja kupiła taką czarną do połowy uda na allinside i jest mega sexi :D