Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak mi odpisała co myslicie? jest obrazona?

Polecane posty

Gość gość

Od miesiąca spotykam się w pewną dziewczyna. Przyznam ,że ostatnio trochę nawaliłem bo powiedziałem ,że jadę na sylwestra do brata do Niemiec,a jej nie zaprosiłem bo krótko sie spotykamy,a po drugie ona już mówiła ,że jest zaproszona do znajomych. Wczoraj napisałem co u niej i czy ma się czas spotkać ,a ona odpisała:" Hej, a ja na szczęście mam jeszcze trochę wolnego , a teraz właśnie jestem w drodze do Krakowa bo jadę do znajomych na sylwestra. Miłego dnia usmiech.gif " Jest na mnie obrażona? często pisze w smsach jakieś " buziaczki", czy "całuję" a teraz tak jak do kolegi..A już zachowujemy się jak para choć chyba jeszcze nie jest to "związek" bo jak pisałem to dopiero miesiac

Gość gość
znowu ty koniobijco?!

Gość gość
tak, znowu ja bo chce wiekszej ilosci odpowiedzi

Gość gość
powiedz jej że wolisz facetów

Gość gość
Gdybyś traktował to poważnie to byś z nią spędził sylwestra . Człowieku sam się wproś do niej do tego Krakowa.

Gość gość
Wprosiłbym się ale nie wiem czy gumki mam kupić.

Gość gość
Nie sądzę, żeby się obraziła, ale ja jej nie znam, więc sam musisz zobaczyć, czy zachowuje się inaczej niż zwykle. To, że nie napisała "buziaczki" jeszcze nic nie znaczy ;)

Gość gość
Normalny SMS nie szukaj problemów tam gdzie ich nie ma

Gość gość
Oczywiście, że obrazona cieloku nie widzisz tego w jaki sposób złośliwy tobie odpisala? :) zresztą nie dziwię się jej skoro ja tak zlales chamsko. Jedz do brata i baw się dobrze i szukaj lepiej innej laski albo japprzeproś i blagaj o wspólnego sylwestra!