Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w ktorym miejscu czujecie ruchy dziecka 20tc

Polecane posty

Gość gość

Hej.to moja 1 ciaza i czuje kopniaki od malej od17 tyg czyje je albo ponizej pepka albo tak w okolicach jajnikow ale mam pewien problem i nie wiem czy to jest ok.poniewaz od kilku dni czuje jakby kopala mnie w macice , takie mocne kopniecia az pochwa mnie zaboli czasem czy to normalne ? Pomocy

Gość gość
Normalne tez tak mam i tez w 20 tyg jestem . Zdarza sie ze kopie mnie po pecherzu .

Gość gość
Wlasnie wczoraj.mnie tak.kopnela ze az w kroczu mnie.zabolalo i na lozku podskoczylam.nie.z bolu a ze strachu hehe a czujesz caly czas ruchy czy twojadzidzia ma jakies specjalne pory bo moja buszuje od 20.40 do 8 rano przerwami. I czasem w dzien .a jak caly dzien ja slabo.czuje i wieczorem.tez to.na drugi dzien nie spoe w nocy bo ma jakies napady agresji wobec mamusi .

Gość gość
Tak szczególnie czuje w dzień w nocy za to cisza no czasem cos się poruszy ale najczęściej w dzień. :) nic się nie martw wszystko w porządku jest . Różne pory sobie wybierają i są aktywne :)

Gość gość
moje dziecko tez zaczełam czuc ok 20 tygodnia i po jakims miesiacu miała swoj schemat ruszania sie :) np codziennie budziła sie o 6 rano i jak sie urodziła to przez jakies 2 tygodnie była pobudka o 6 rano :) Jak miałam zły humor to specjalnie zjadałam coś słodkiego żeby mała troche pobuszowała w brzuszku :)