Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

negatywny test w później ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Witam czy któraś z Was miała taką sytuację? Ciągle mam nadzieję ale wiem, ze się łudzę:( cykle mam ok 32-35 dniowe czasem krótsze ale i bywały takie po 40 dni test w 42 dc niestety negatywny a mimo to brak @, bóle brzucha od prawie półtora tygodnia w sobotę wieczorem dziwne bóle brzucha dosyć mocne ( byłam pewna, że @) seks w 15dc, 25dc i później tak się jakoś łudzę, że może z tego w 25dc by coś było a w sobotę(40dc) te bóle brzucha to zagniezdzenie ale robiłam dziś test i negatywny do tego trochę bolą mnie piersi po bokach, odczuwam mrowienie czy jest jeszcze jakaś szansa, że jeśli owu byłaby ok 25dnia to test jeszcze nic by nie wykazał?

Gość gość
różnie bywa , jeśli owulacja się przesunęła to reszta też może dłużej trwać tzn zagnieżdzenie zarodka powtórze test za kilka dni albo na bete możesz iść

Gość gość
Przestancie liczyc te cykle. Ja zaszlam w dni "nieplodne" , a test wyszedl pozytywny pozniej niz powinien

Gość gość
Do gość z 14.08 Nie można zajść w dnie niepłodne he he zachodzi się jedynie w czasie owulacji.

Gość gość
masz bardzo nieregularne cykle najlepszym wyjsciem bedzie isc na bete hcg

Gość gość
Rozwalaja mnie takie tematy... Codziennie kilka nowych z pytaniem ,,czy jestem w ciazy, czy mozliwa ciaza,,. Kuzwa skoro uprawiacie seks to chyba jasne,ze ciaza mozliwa. Na forum nie ma wrozek!!! Idzcie na test z krwi i bedziecie mialy 100% pewnosci tepe dzidy!! A nie wypisujecie piecset razy na forum to samo!!! Tak, mozecie byc w ciąży! Tak,sikany test moze byc negatywny mimo ciazy!