Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zmarnowanytalent

Problem

Polecane posty

Witam Moja dziewczyna jest o mnie zazdrosna, nie pozwala mi pić alkoholu, chodzić na imprezy z kolegami... A ona natomiast chodzi na imprezy i urodziny, Denerwuje mnie to, bardzo złości.. No kuchnia ja też chce sobie pójść i dobrze się bawić... (nie powiedziałem jej o tym ale również jestem zazdrosny o nią) Ostatnio się ktoś do niej dobierał na imprezie urodzinowej, powiedziała mi o tym ale mnie parę razy oszukała i trochę nadużyła mojego zaufania.. Nie chce jej stracić, nie chce też robić błędów z poprzedniego związku, gdzie przez chorobliwą zazdrość straciłem kogoś kochałem... Od nowej partnerki oczekuję szczerości której jej CZĘSTO brakuje, chce również się bawić a nie, że tylko ona chodzi... Ze wszystkim sie jej tłumaczę. Proszę o pomoc i z góry dziękuję

Gość gość
jesteście parą a na imprezy chodzicie osobno? To na czym ten wasz związek polega?

Gość gość
Ona jest pipą, Klepnie się ręka w udo a Ty biegniesz jak piesek do aportowania. Ty też jesteś pipą, facetem bez charakteru. Ostro, ale nie po to żeby obrazić ale uświadomić Ci prawde.

Gość gość
wez zmien doope i nie p*****l

Gość gość
Ostatnio się ktoś do niej dobierał na imprezie urodzinowej, powiedziała mi o tym ale mnie parę razy oszukała i trochę nadużyła mojego zaufania.. x krwa skad sie tacy ciule biora.. ona byla na imprezie i ci powiedziala ze sie gosc do niej dobieral a ty lyknales jak pelikan. manipuluje toba i chce zebys byl zazdrosny a ona bedzie miala beke ze frajer o nia sie bije. nie zdziwie sie jesli ma innego na boku bo takiech naiwniakow jak ty kobiety nie kochaja