Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość MajaWalia27

Wzniesienie ziemii

Polecane posty

Gość MajaWalia27

WItajcie! Ciekawi mnie czy Ktokolwiek z Was słyszał o czymś takim jak "wzniesienie ziemii"? Czy słyszleiście kiedykolwiek o tym,że kosmicznie zmienia się nasz wszechświat, i,że być może trzeci wymiar, a więc wymiar dualizmu ma szansę przetransformować się w 4 a później piąty wymiar, a wszystko to ma być poprzedzone wielkim kosmicznym 'Wydarzeniem' a raczej serią wydarzeń, które poszerzą naszą świadomość,da nam to dostęp do tzw.'wolnej energii', samouzdrawiania i innych rzeczy, o których nie śniło się filozofom.... Czy brzmi to dla Was jak przysłowiowy "sen wariata"....czy może zauważacie pewne ciekawe fakty, które zaczynają wychodzić na światło dzienne.Dla przykładu podam tylko kilka z nich....Wydaje mi się patrząc z dystansu na rzeczywistość,że kilka naprawdę 'grubych' prowokacji nie wyszło...pierwszą z nich była próba oskarżenia Syrii o posiadanie bronii chemicznej, i użycie tego pretekstu do wywołania zbrojnego konfliktu na skalę masową. Drugą sprawą była kompromitująca próba zrzucenia winy na Rosję za zaginięcie malezyjskiego samolotu- bardzo ciekawie 'rozszyfrowana' przez internautów jeśli chodzi o spreparowanie faktów.Trzecia ciekawa sprawa to tragifarsa z wirusem Ebola, czwartą mogłobybyć to co w kwestii informacji zrobił Edward Snowden (swoją drogą przyznałabym mu nobla bezapelacyjnie).Zwykły człowiek widzi,że dzieje się coś bardzo ciekawego. Ciekawi mnie czy wierzycie,że być może p 2012 roku nasza planeta i my sami wkraczamy w zupełnie inną ścieżkę rozwoju?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować