Gość MajaWalia27 Napisano Grudzień 29, 2014 WItajcie! Ciekawi mnie czy Ktokolwiek z Was słyszał o czymś takim jak "wzniesienie ziemii"? Czy słyszleiście kiedykolwiek o tym,że kosmicznie zmienia się nasz wszechświat, i,że być może trzeci wymiar, a więc wymiar dualizmu ma szansę przetransformować się w 4 a później piąty wymiar, a wszystko to ma być poprzedzone wielkim kosmicznym 'Wydarzeniem' a raczej serią wydarzeń, które poszerzą naszą świadomość,da nam to dostęp do tzw.'wolnej energii', samouzdrawiania i innych rzeczy, o których nie śniło się filozofom.... Czy brzmi to dla Was jak przysłowiowy "sen wariata"....czy może zauważacie pewne ciekawe fakty, które zaczynają wychodzić na światło dzienne.Dla przykładu podam tylko kilka z nich....Wydaje mi się patrząc z dystansu na rzeczywistość,że kilka naprawdę 'grubych' prowokacji nie wyszło...pierwszą z nich była próba oskarżenia Syrii o posiadanie bronii chemicznej, i użycie tego pretekstu do wywołania zbrojnego konfliktu na skalę masową. Drugą sprawą była kompromitująca próba zrzucenia winy na Rosję za zaginięcie malezyjskiego samolotu- bardzo ciekawie 'rozszyfrowana' przez internautów jeśli chodzi o spreparowanie faktów.Trzecia ciekawa sprawa to tragifarsa z wirusem Ebola, czwartą mogłobybyć to co w kwestii informacji zrobił Edward Snowden (swoją drogą przyznałabym mu nobla bezapelacyjnie).Zwykły człowiek widzi,że dzieje się coś bardzo ciekawego. Ciekawi mnie czy wierzycie,że być może p 2012 roku nasza planeta i my sami wkraczamy w zupełnie inną ścieżkę rozwoju? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach