Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiona1234

Ci którzy piszą bloga to...

Polecane posty

Gość zaciekawiona1234

no właśnie. co sądzicie? czy pisanie bloga, w którym zwierzamy się ze swoich prywatnych spraw jest rozsądne, dobre, właściwie? sama prowadzę bloga od 3 lat i jestem ciekawa opinii ludzi, którzy prowadzą lub nie prowadzą bloga. ostatnio jest wysyp blogów, które opisują prywatne życie ludzi, ich historie i doświadczenia.

Gość gość
a ja czytam blogi namietnie. mam kilka ulubionych. kominek.tv to już klasyk. sledze też kilka blogow erotycznych ;P. a dzis trafilam na smakzmyslow.blog spot.com. zapowiada sie ciekawie ;) osobiscie uwazam ze to fajna sprawa. jesli ktos chce w ten sposob dzielic sie z innymi swoimi myslami to czemu nie. jedni lubią to inni co innego,

Gość gość
jest taki jedyny w rodzaju blog zielony zakątek dziewczyna na nim zarabia nawet książkę wydała

Gość gość
podaj adres :)?

Gość gość
Daj foto krocza

Gość gość
takie prośby to nie tu.,.. wracamy do tematów blogów. ktoś ma jeszcze coś ciekawego?

Gość Joasia29zzw
Blogi erotyczne? Ktoś może polecić jakieś ciekawe miejsca o tematyce erotycznej? W sam raz jako starter przed goracym seksem z moim misiem ;)

Gość gość
bi ludzie nie umia czytac tytułu i sa tłumoki

Gość gość
moja dziewczyna prowadzi 2 blogi polecam bardzo goraco 1 to womanotheway.wordpress.com a 2 to Www.fithotbabe.wordpress.com co sadzicie o tych blogach mojej dziewczyny prosze o komentarze

Gość zaciekawiona1234
Ale to są blogi o modzie i zdrowiu a takie mnie nie interesują. Nikt nie ma żadnych fajnych blogów o życiu prywatnym, blogów ideologicznych lub podobnych ;)?

Gość gość
womanontheway.wordpres.com o podrózowaniu tez moje dziewzczyny a y guryry o zdrowiu

Gość gość
Ten smakzmyslow.blog spot.comfaktycznie zapowiada się ciekawie. Tylko te ostatnie zdanie razi.

Gość gość
mój blog to moje życie i szare dzieciństwo, które opisuję, zachęcam chociaż do przeczytania jednego wpisu http://my-life-1.blog.pl/

Gość gość
mój blog to moje życie i szare dzieciństwo, które opisuję, zachęcam chociaż do przeczytania jednego wpisu x x Przeczytałam Twojego bloga i pewnie zadomowię się tam, ale komentować nie będę, bo mnie wkurza, że w większości blogów trzeba podawać adres @, albo komentarze są moderowane

Gość gość
dzięki, że zajrzałaś, na komentarzach mi nie zależy pozdrawiam