Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

feromony to bujda?

Polecane posty

Gość gość
Ja miałam jedne ze sklepu Pokój Rozkoszy i działały, więc nie uważam, że to bujda ;) Chyba na różne osoby różnie działają, ale warto je mieć, uwierz ;)

Gość gość
Feromony dają bardzo duży efekt, przynajmniej mi dawały. Faceci w pracy byli jacyś milsi, ciągle zagadywali a mąż chciał się ciągle kochać.:D kupiłam mały flakonik na dyskrecja pl i wystarczył na bardzo długo. :)

Gość gość
najlepsze są naturalne

Gość gość
Naturalne można pomylić ze smrodem. :D Szczególnie Panowie tak myślą. ;) A co do tej Dyskrecji to moja koleżanka z pracy tam kupila i chwali sobie, więc coś w tym musi być. :)

Gość gość
Feromony działają! Kupiłam "na" prawie byłego męża - tuż przed rozwodem, żeby zaczął żałować. Przyjeżdżał kłócić się o kasę. Potulniał zaraz za progiem. I zaczął nawet przebąkiwać o dalszym wspólnym życiu. No to przestałam używać:))

Gość gość
Feromony rzeczywiście działają, sama się o tym przekonałam. Za namową koleżanki kupiłam jedną buteleczkę ze sklepu pherowin.pl i po ich użyciu nie mogłam odpędzić się od mężczyzn. A ja nie miałam w ogole powodzenia u facetów, pomogły mi dopiero feromony ( zamawiałam z http://pherowin.pl) teraz w końcu moje Zycie seksualne wygląda tak jak zawsze chciałam.