Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opowiadam o życiu na wyspach i udzielam odpowiedzi na pytania

Polecane posty

Gość gość
Nikt nie ma żadnych pytań? ;) Tyle co się naczytałem głupot jakie piszą Polacy o życiu w UK to głowa mała, ja oferuję całkowicie szczere i prawdziwe odpowiedzi :) Sam nie wiem dlaczego to robię, mam sentyment do Polaków i może ktoś zechce mnie odwiedzić ;p Z wieloma Polakami w swoim wieku nie trzymam

Gość gość
Ja nie mam pytań. Jestem za granicą 10 lat, od dziecka praktycznie i wszystko co chciałabym wiedzieć to wiem. Znam realia i widzę jak ktoś tu koloryzuje czy kłamie. Z kłamstwami idą w parze zazwyczaj wyzwiska. Widać tu na forum kto jest nieszczesliwy i skrzywdzony przez los. Szkoda takich ludzi, zasłaniają się ścianą agresji.

Gość gość
Dlatego staram się pomóc i wyprowadzić z błędu wielu ludzi co chcą do UK wyjechać

Gość gość
Myślę ze tacy ludzie sami powinni sie przekonać.

Gość gość
gdzie mieszkasz?

Gość gość
Jade za tydzien do londynu praca zalatwiona co potrzebuje zeby otworzyc konto w banku mam tylko dowod

Gość gość
Potwierdzenie adresu bedziesz potrzebować. Chociaz niektore banki nawet tego nie chca. Tylko uważaj i nie bierz zadnego platnego konta, zawsze wciskaja a na poczatek jest niepotrzebne. Ja ponad 10 lat mam konto w HSBC i nie narzekam, znajomi wolą Halifax.