Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzisiaj lądowałam na lotnisku w polsce i oczywiście polacy bili brawo

Polecane posty

Gość gość

stewardessa aż była cała wykrzywiona na twarzy z zażenowania

Gość gość
ja leciałem jakoś 3 razy do polski i jakos nigdy nie bili brawa, raz lotem i 2 razy wizzairem

Gość gość
bo w polsce zaufanie do pilota to prawdziwa rzadkosc :classic_cool:

Gość gość
nie ściemniam to był lot z dublina do łodzi na około 14 i 1/4 pasażerów biła brawo

Gość gość
Bo tej stewardessie chciało się bąka a nie że była zażenowana. Stąd taka mina podejrzewam. Nie mogła doczekać się kiedy wszyscy wysiądą by się móc zebździć spokojnie. Latam często Ryanairem i jakoś nikogo nie dziwi sympatyczne podziękowanie pilotowi za lądowanie bez szwanku.

Gość gość
swietnie, jak lecialem z LA do Honolulu to stewardessy bily brawo :classic_cool:

Gość gość
widocznie malo latasz po swiecie i nie wiesz o tym ze to nie tylko przypadlosc POLAKOW ale uswiadamian cie ze inne narodowosci tez klaszcza i nikt nie robi z tego HALO ;/

Gość gość
rumuni i arabowie też klaszczą i co z tego

Gość gość
Lepiej klaskać niż zaginąć gdzieś nad morzem chińskim :(

Gość gość
I znow ten pojazd o Polakach, faktycznie widac, ze poza polaczeniem Dublin-Polska to malo sie u ciebie dzieje. Lecialam niedawno ze Stambulu do Zurychu - po ladowaniu bito brawa, myslisz ze Polacy? Bynajmniej :) ja bylam chyba jedyna Polka na pokladzie, poza tym nie uwazam bicia brawa za cos niestosownego czy zenujacego, prowadzenie samolotu to nie to co z samochodem, tym bardziej dla zwyklych ludzi, nic wiec dziwnego, ze pasazerowie bija brawa, w sumie jest powod do radosci :P boje sie latac ;)

No i biorąc pod uwagę stan i wiek samolotów latających w tanich liniach to wcale nie dziwne:classic_cool:

Gość gość
turcy też klaskają jak uda im się wylądować

Gość gość
A jak ja wsiadłam za młodu do samolotu to piloci bili.... konie;D

Gość gość
Ja nie klaszczę, ale tez nie wykrzywiam gęby- nic w tym strasznego nie ma, ot taki lokalny zwyczaj, a niektórzy przeżywają jakby Polacy sobie z okazji szczęsliwego ladowania wsadzali palce w tyłki..

Gość gość
taaaaa :D. srednio 3 razy w tygodniu latam LOT'em z/do Warszawy i ani razu nie zdarzylo sie zeby klaskali. szukasz taniej sensacji

Gość gość
szkoda ze polacy maja tak wielkie kompleksy.... ciekawe czy to sie zmieni kiedykolwiek...

Gość gość z daleka
ja leciałam ryanairem to tam sami mają nagrane oklaski i puszczają i razem z nagraniem wszyscy bija nie tylko Polacy

Gość gość
Drodzy Polacy, Żyjcie i dajcie żyć innym.

Gość gość
jeżeli serwis był dobry, lądowanie udane i ogólnie miło spędziło się czas w samolocie to co jest złego w biciu brawo? Każdy lubi być doceniony za swoją pracę, więc wątpię, że ta kobieta była zażenowana.

Gość gość
nie wiem jak inne tanie linie, ale Rajan i wizz mają całkiem nowe samoloty, więc nie chrzanić tutaj

Gość Czy to się zmienie
Kompleksy? Zmieni się zmieni! Kompleksy się biorą z niedojrzałości niewiedzy a nawet głupoty Wystarczy że Polacy zaczną się dokształcać i mnie tv oglądać i same im kompleksy przejdą. Za kilka pokoleń będą tutaj porządni ludzie Niestety ale głupota tak szybko nie odpuszcza:( Musimy cierpliwie czekać.