Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzievyca

Nagranie pierwszego razu

Polecane posty

Gość dzievyca

Czy myślicie, że to dobry pomysł? Myślałam o nagraniu na kamerkę mojego pierwszego razu (facet współżył już wcześniej), żeby miał potem po tym pamiątkę. Myślicie, że mogłoby to potem zaważyć niekorzystnie na związku? Panowie, chcielibyście taki prezent?

Gość gość
Jak stawiasz klocka w wc też nagrywasz?

Gość gość
Nagrać to można jakąś fajną akcję, a nie to jak będziesz leżeć jak kłoda i jęczeć z bólu :P

Gość gość
A jak zerwiecie to takie nagranie szybko pojawi się w sieci. Ale wczesniej zobaczą to wszyscy wasi znajomi.Pogięło cię?

Gość gość
to jest myslenie!!!!!!!!!!o matko

Gość gość
Może przesuń ten pierwszy raz na inny termin, przynajmniej dopóki nie dorośniesz :)

Gość gość
ales Ty głupia, teraz cie kocha a jak cie kopnie w d**e to wklei filmik do sieci i pożałujesz, nigdy bym nie nagrała sexu to głupota

Gość dzievyca
Nie będę leżała jak kłoda, nie jestem z tego gatunku. Jak zerwiemy to to nagranie nie pojawi się w sieci. Jesteśmy dorośli i odpowiedzialni, nie mamy mentalności dzieci, żeby się bawić w takie "zemsty". Gdyby nawet ktoś takie nagranie wykradł i gdzieś umieścił nie sądzę, bym się miała tego wstydzić. Kochamy się wzajemnie i to jest piękne, a nie kompromitujące. Czekam na odpowiedź osób dorosłych, najlepiej po trzydziestce, bo będą mogły spojrzeć na to już z dystansem.

Gość gość
Tzn, jeśli głosy będą krytyczne to znaczy że nie jesteśmy dorośli, ale jeśli będziemy Ci bili brawo to już jesteśmy? Kobieto, G nas obchodzi czy będziesz nagrywała czy nie.

Gość dzievyca
"Tzn, jeśli głosy będą krytyczne to znaczy że nie jesteśmy dorośli, ale jeśli będziemy Ci bili brawo to już jesteśmy?" Nie, jeśli będziecie używać merytorycznej argumentacji, to będzie oznaczać, że jesteście dorośli, a jeśli będziecie mówić o wstawianiu filmu do internetu po zerwaniu, to znaczy, że nie jesteście, bo ewidentnie nie obracacie się w dorosłym środowisku tylko w jakiejś patologii.

Gość gość
Dla mnie patologią jest to co Ty piszesz. żeby miał potem po tym pamiątkę x To nie mąż, nie noc poślubna. Ale rób jak chcesz, nikogo to nie obchodzi.

Gość dzievyca
No i co z tego, że nie mąż? A jak mąż to co? Rozwodów nie ma? Naprawdę śmieszne jest to dyskredytowanie związków, które nie są sformalizowane.

Gość gość
Nie chodzi o "sformalizowane". Naprawdę nic nic rozumiesz. Dobranoc.

Gość gość
Kochana, jestem po 30tce i jestem calkiem powazna. Jest to twoj wybor oczywiscie, ale naprawde zdumiewa mnie twoja naiwna wiara w szczesliwe zakonczenia typu 'zyli dlugo i szczesliwie za siedmioma gorami'. Chyba sie za duzo bajek naczytalas. Mnie absolutnie nie zdziwi, jesli nagranie wyladuje w sieci i/lub na telefonach kilku kumpli. Ale jedyny sposob, zeby sie o tym przekonac to oczywscie to zrobic. W przeciwnym razie nasze gadanie jest czysto spekulatywne.

Gość gość
A na ch/uj mi byłby taki prezent? Nagrywać dla zabawy owszem można, ale nie pierwszy raz, który to na ogół jest średnio dobry (aby nie powiedzieć beznadziejny). Jak się ludzie dotrą, to wtedy można się bawić w nagrywanie, ale to żadna pamiątka.

Gość gość
soncenturj sie na sobie na przezyciach a nie na nagrywaniu :D

Gość dzievyca
"Mnie absolutnie nie zdziwi, jesli nagranie wyladuje w sieci i/lub na telefonach kilku kumpli. " Współczuję Ci znajomych.

Gość gość
Dla ciebie to coś szczegolnego, nowego a dla noego to kolejny raz wiec nie ma dla niego to aż tak wielkiego znaczenia. Troche glupi pomysl. Jaane że bedzie to dla niego ważne ale nie aż tak jak dla ciebie i szczerze mowiac po co mu to nagranie?

Gość gość
Nie rób tego bo marny to "prezent", wsio.

Nagrywaj,lubie sobie popatrzeć na takie filmiki amatorskie. Dobrze że są takie panny, dzięki temu p****le są lepsze a nie te sztucznie reżyserowane.

Najśmieszniejsze jest to, że te które na tych filmikach uprawiały seks, w życiu by nie pomyślały, że miliony facetów będzie je oglądać i sobie konia na nich walić.:D Głupota i naiwność kobieca jest wręcz piękna:D