Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość www NETKOBIETY  pl

JESLI masz jakis problem ,to zapraszamy na psychologiczne forum wwwNETKOBIETY.pl

Polecane posty

Gość www NETKOBIETY  pl

www.netkobiety.pl dzial psychologia,badz kompleksy,niska samocena

Koleżanka ze dwa lata temu poleciła mi ten kanał bo sama namiętnie oglądała. Próbowałam kilka razy, ale wyjątkowo nie daje rady... w sumie nie wiem dlaczego bo treści są chyba spoko tylko ten przekaz. 

Może inna osoba skorzysta... 

Idę spać .) 

Chyba wiem... Jej osoba mnie przebodzcowuje : ) ten jest bardziej stonowany i można się skupić na przekazie. : )

Kiedyś kupiłam jakiś olejek z miodli neem i zapach tej rośliny jest... na chwilę może i znośny, a na dłuzej staje się wręcz nieznośny. : ) 

Oki... To ramach prezentu urodzinowego (które mam za kilka dni) zafunduje sobie tygodniowy kafe odwyk... to też swego rodzaju oczyszczanie. .) 

Mówisz, że odwyk całkowity od forumów czy uciekasz na netkobiety właśnie...?  (zgodnie z tematem posta) : ) 

2 minuty temu, Hobbi(s)tka napisał:

Mówisz, że odwyk całkowity od forumów czy uciekasz na netkobiety właśnie...?  (zgodnie z tematem posta) : ) 

Kto tam jest to pozna po filmikach z YT... jeśli się pojawia to pewnie ja, a jeśli ich nie będzie no to raczej odwyk. 

Pa : )

21 minut temu, marawstala napisał:

Kto tam jest to pozna po filmikach z YT... jeśli się pojawia to pewnie ja, a jeśli ich nie będzie no to raczej odwyk. 

Pa : )

Pa. 

Tove Jansson

Muminki

"Właściwie chodzi wyłącznie o to, żeby nie poddać się zmęczeniu, nigdy nie dopuścić do braku zainteresowania, do obojętności, nigdy nie zagubić swej bezcennej ciekawości, bo wtedy człowiek sobie pozwala umrzeć."

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować